"Şifreniz, Google'dan kaynaklanmayan bir veri ihlalinde açığa çıktı" uyarısı

Çoğu kişiye geldi bugün.Tarayıcıdaki kayıtlı şifreleri sil.Gmaillerinin şifrelerini eskisiyle bağlantısız olacak şekilde değiştir.

Minecraft'ı en son 6 yıl önce falan oynadım da o zamandan beri şifrem aynıydı. Belki ondan olabilir.
Son oyuncu,CR falan hepsi patladı hocam.Ondandır çünkü herkese geldi ve hayatında MC oynayan herkese gelmiş muhtemelen.

Minecraft'ı en son 6 yıl önce falan oynadım da o zamandan beri şifrem aynıydı. Belki ondan olabilir.

Daha fazla bilgi kısmına tıklayıp hangi şifrenin veri ihlalinde olduğunu görebilirsin. Benim de Wolfteam şifrem öyle olmuştu :D

Craft Rise'ı patlatmışlar.

1691923381353.png

Arkadaşlar bu sabah böyle bir posta geldi bana. Saat 7.45'te gelmiş ama ben 12.35'te anca gördüm ve hemen değiştirdim. Sizce çok büyük sıkıntı olur mu? Ek olarak bilgisayarıma, telefonuma bilinmeyen bir şey indirmedim ve değişik sitelere girmedim hiç. PC'ye sadece 2 hafta önce falan RDR 2 için TR yama indirmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum. (s a n s ü r yazan yerde epostam var.)

Kaspersky: Secure Password Check buradan eski şifremi yazdığımda "Parolanız sızdırılan parola veritabanlarının hiçbirinde görünmüyor." yazıyor.

Sabah saat 06.00'da bana da geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı