"Şifreniz, Google'dan kaynaklanmayan bir veri ihlalinde açığa çıktı" uyarısı

tam
Arkadaşlar bu sabah böyle bir posta geldi bana. Saat 7.45'te gelmiş ama ben 12.35'te anca gördüm ve hemen değiştirdim. Sizce çok büyük sıkıntı olur mu? Ek olarak bilgisayarıma, telefonuma bilinmeyen bir şey indirmedim ve değişik sitelere girmedim hiç. PC'ye sadece 2 hafta önce falan RDR 2 için TR yama indirmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum. (s a n s ü r yazan yerde epostam var.)

Kaspersky: Secure Password Check buradan eski şifremi yazdığımda "Parolanız sızdırılan parola veritabanlarının hiçbirinde görünmüyor." yazıyor.
aynısı bu sabah bana da yaşandı, hemen şifremi değiştirdim ama nedenini bilmiyorum

Arkadaşlar bu sabah böyle bir posta geldi bana. Saat 7.45'te gelmiş ama ben 12.35'te anca gördüm ve hemen değiştirdim. Sizce çok büyük sıkıntı olur mu? Ek olarak bilgisayarıma, telefonuma bilinmeyen bir şey indirmedim ve değişik sitelere girmedim hiç. PC'ye sadece 2 hafta önce falan RDR 2 için TR yama indirmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum. (s a n s ü r yazan yerde epostam var.)

Kaspersky: Secure Password Check buradan eski şifremi yazdığımda "Parolanız sızdırılan parola veritabanlarının hiçbirinde görünmüyor." yazıyor.
Banada 6.38 de gelmiş yeni gördüm, hemen değiştirdim. Hemen hemen aynı saatte geldiğine göre aynı site yüzünden değiştirdik. Acaba hangi site bulabildiniz mi ?

Banada 6.38 de gelmiş yeni gördüm, hemen değiştirdim. Hemen hemen aynı saatte geldiğine göre aynı site yüzünden değiştirdik. Acaba hangi site bulabildiniz mi ?
Craft rise ve Wattpad.

Sitelere giriş yaparken şifremi kaydet şeçeneğini onayladığın zaman ve daha sonra Google hesabınla başka cihazdan giriş yapınca böyle oluyor.

Şifrelerimi değiştirmemize gerek yok o zaman değil mi?

Bana da geldi. Chrome'da tüm zamanlar verilerini tamamen silip, sıfırladım. Sanırım modem arayüzüne girerken admin admin olarak ID ve password girdiğim için bu uyarıyı aldım. Çünkü modem arayüzüne girene kadar girdiğim şifrelerden sonra böyle bir uyarı almadım. Modem arayüzüne girdim, yana yeni sekme açtım uyarı geldi.

Ekran görüntüsü 2023-11-10 193856.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı