Sigara dumanı bana zarar verir mi?

Benim yaşım 16 1 yıldır içiyorum hiçbir sıkıntım yok, tabi bazen başım dönüyo ama olur o kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sigmayım tabi, kent switch favorim.

Daha 1 senedir kullanıyorsun 40 yaşında geldiğinde bunlarla Sigaranın Zararları Nelerdir? Hangi Hastalıklara Sebep Olur?
Karşılaştığında görürüm BİR ŞEY OLMUYORMUŞU olduğundan daha sinirli yapıyor seni,paranı çöpe atıyorsun ve direk toplumda alt grup içerisinde oluyorsun yurtdışında sigara içenleri adam yerine koymazlar.
Boşver be hacı, sigara öldürmez güvenmek öldürür.

Birine güvenmeyi denedim olmadı, kendimi üzmüş oldum. Sonra sigara denilen şeyle tanıştım, 1 yıldır benimle işte. Bilmiyorum en azından beni satmıyor. Tabii yaptığım şeyi doğru demiyorum ama, kısa süreliğine kurtarıyor düşüncelerden.

Sigara geçici süreliğine insana dopamin verir ve iyi hissetirir ama sonra uzun süre boyunca insanın daha sinirli olmasına ve daha kötü hissetmesine neden olur. Dopamini ani bir bir şekilde çok olmayacak şekilde ve uzun süreli iyi hissetme için hobi edinmek daha iyidir. Sigara bağımlılığının sonuçları 20 yaşında çok az da olsa gözükmeye 40 yaşından sonra ise tamamen kendini gösterir. Sigara büyük bir depresyon kaynağı. Bir hobi edinmek çok iyi gelir ama maalesef ülkemizde hobi edinmek için herhangi bir çalışma yapılmıyor.

Sigara geçici süreliğine insana dopamin verir ve iyi hissetirir ama sonra uzun süre boyunca insanın daha sinirli olmasına ve daha kötü hissetmesine neden olur? Dopamini ani bir bir şekilde çok olmayacak şekilde ve uzun süreli iyi hissetme için hobi edinmek daha iyidir. Sigara bağımlılığının sonuçları 20 yaşında çok az da olsa gözükmeye 40 yaşından sonra ise tamamen kendini gösterir. Sigara büyük bir depresyon kaynağı. Bir hobi edninmek çok iyi gelir ama maalesef ülkemizde hobi edinmek bile pahalı.

Zaten ülke hem ekonomik hem sosyal olarak çöküşte yani, bu düşünceme kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. En basitinden geçen gün Kent Switch'e 73 TL para verdim, 1 paket için çok fazla fiyat. Hiçbir tadı da yok, sadece içindeki nikotini çekiyosun. 1 yıldır içtiğim için hepsi aynı tadda geliyorda olabilir bilmiyorum. Zaten birçok kişi depresyonda ve hayatından mutsuz, belki de daha iyi şartlarda eğitim görebilseydik veya daha iyi insanlar karşımıza çıksaydı sigaraya da başlamazdım. Her hafta 100 lira zarar yani, zaten ilk başta keyfi içiyosun sonra zorunlu olarak içmeye başlıyosun bağımlılık yaptığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ülke hem ekonomik hem sosyal olarak çöküşte yani, bu düşünceme kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. En basitinden geçen gün kent Switch'e 73 TL para verdim, 1 paket için çok fazla fiyat. Hiçbir tadı da yok, sadece içindeki nikotini çekiyosun. 1 yıldır içtiğim için hepsi aynı tadda geliyorda olabilir bilmiyorum. Zaten birçok kişi depresyonda ve hayatından mutsuz, bilmiyorum belki de daha iyi şartlarda eğitim görebilseydik veya daha iyi insanlar karşımıza çıksaydı sigarayada başlamazdım. Her hafta 100 lira zarar yani, zaten ilk başta keyfi içiyosun sonra zorunlu olarak içmeye başlıyosun bağımlılık yaptığı için.

Sigara kullanımı ekonomisi berbat haldeki ülkelerde aşırı yaygındır bunun sebebi toplumun sigara konusunda eğitimsiz olup sigaraya başlamasıdır. Sigara kullanımı toplumu daha da çok bozar bu yüzden ABD ve Avrupa'da büyük bir sigara karşıtlığı vardır. Ülkede depresyonu en çok artıran sebeplerden biride sigaradır ekonominin berbat olması insanları mahvediyor bu yüzden sigara başvurup kısa süreliğine daha iyi oluyorlar ama sonradan uzun süre boyunca daha kötü ve berbat hissediyorlar. Ücreti hafife alma damlaya damlaya göl olur ve gelecekteki sağlık masrafları dahil. Ülkemizde sigaranın yaygın olması zaten kötü durumda olan ekonominin insanları ruhsal olarak mahvederken üstüne sigara eklenmesi daha kötü oluyor. Yeşilay gibi kuruluşlara başvurmaya çalış en azından daha iyi olursun.

Sigara kullanımı ekonomisi berbat haldeki ülkelerde aşırı yaygındır bunun sebebi toplumun sigara konusunda eğitimsiz olup sigaraya başlamasıdır. Sigara kullanımı toplumu daha da çok bozar bu yüzden ABD ve Avrupa'da büyük bir sigara karşıtlığı vardır. Ülkede depresyonu en çok artıran sebeplerden biride sigaradır ekonominin berbat olması insanları mahvediyor bu yüzden sigara başvurup kısa süreliğine daha iyi oluyorlar ama sonradan uzun süre boyunca daha kötü ve berbat hissediyorlar. Ücreti hafife alma damlaya damlaya göl olur ve gelecekteki sağlık masrafları dahil. Ülkemizde sigaranın yaygın olması zaten kötü durumda olan ekonominin insanları ruhsal olarak mahvederken üstüne sigara eklenmesi daha kötü oluyor. Yeşilay gibi kuruluşlara başvurmaya çalış en azından daha iyi olursun.
Çok doğru, mesela sigara fiyatlarını arttırmak yerine toplumu bilinçlendirseler veya insanları sosyal olarak geliştirseler çok daha iyi olacak. Ben yalnızlıktan ve depresyondan başladım mesela.

Çok doğru, mesela sigara fiyatlarını arttırmak yerine toplumu bilinçlendirseler veya insanları sosyal olarak geliştirseler çok daha iyi olacak. Ben yalnızlıktan ve depresyondan başladım mesela.

Kesinlikle toplum bilinçsiz olduğu için başvuruyor daha kötüsü fiyatları attırıyorlar bilinçsiz olduğu için ne yapacağını bilemiyor bu sefer de çok çok ucuza aşırı kolay bir şekilde uyuşturucuya başlıyor ve toplumsal çöküş başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı