Sigara İçiyor musunuz?

Sigara İçiyor musun?

• Evet

Oy: 18 12,9%
  • Hayır

Oy: 121 87,1%

• Oy verenlerin toplamı
    139
  • Anket kapandı .
Hayatımın çok kısa aralığında içtim. Lise ve üniversite dönemlerinde özentilik ile başlamadım ben, o dönemlerde nefret edip içenlerle dalga geçiyordum hatta. Bir gün arkadaş ortamında ''içersin, içemezsin'' iddiaları üzerine muhabbet açılınca ve kız arkadaşım da içersem saçını küt şekilde kestireceğine söz verince (küt saçın çok yakıştığı şeklinde bol bol iltifat etmiştim daha önce :D) ilk sigaramı yaktım.

Birkaç ay içtim, hatta kız arkadaşımla buluşunca dal sayısı 5-6'ya kadar yükseldi. Daha sonra spora gidip performans kaybını hissedince kendime ''aptal mısın, ne yapıyorsun'' diyerek 2 tane tokat salladım ve o günden beridir içmiyorum. Kendimle kalmayıp bırakmak isteyen kız arkadaşımı da bıraktırıp spora başlattım.

Bkz: Krizi fırsata çevirmek :D

1- İstenilen saç modeli.
2- Sigarayı bıraktırmak.
3- Spora başlamak için teşvik etmek.

Hayatımın çok kısa aralığında içtim. Lise ve üniversite dönemlerinde özentilik ile başlamadım ben, o dönemlerde nefret edip içenlerle dalga geçiyordum hatta. Bir gün arkadaş ortamında ''içersin, içemezsin'' iddiaları üzerine muhabbet açılınca ve kız arkadaşım da içersem saçını küt şekilde kestireceğine söz verince (küt saçın çok yakıştığı şeklinde bol bol iltifat etmiştim daha önce :D) ilk sigaramı yaktım.

Birkaç ay içtim, hatta kız arkadaşımla buluşunca dal sayısı 5-6'ya kadar yükseldi. Daha sonra spora gidip performans kaybını hissedince kendime ''aptal mısın, ne yapıyorsun'' diyerek 2 tane tokat salladım ve o günden beridir içmiyorum. Kendimle kalmayıp bırakmak isteyen kız arkadaşımı da bırakıp spora başlattım.

Bkz: Krizi fırsata çevirmek :D

1- İstenilen saç modeli.
2- Sigarayı bıraktırmak.
3- Spora başlamak için teşvik etmek.
Profil fotoğrafında ki siz misiniz hocam?

Dayımın şu sözleri aklımdan çıkmaz
+ bak görkem elimdeki sigarayı görüyormusun?
-evet dayı ne oldu
+ bana bunu mahalledeki arkadaşlarım bulaştırdı şimdi hiçbiri yanımda degil ama sigara beni hiç bırakmadı o yüzden alkol iç zaten alkol pahalı birşey paran varsa ancak içersin paran yoksa içemezsin ama şu sigarayı düşmanından bile istersin birgün 2 kavga eden adam aynı koğuşa düşmüş dışarıda birbirlerini öldürmeye çalısan iki adam birbirinden sigara istemiş ne yaparsan yap ne içersen iç bunu içme dedi.
Zaten sigarayı sevmezdim o günden sonra iyice tiksindim sigara içmiyorum.
Not: olay 10 yılı önceydi dayım mey alkol fabrikasında teknisyen dedigi gibi arada param olursa alkol içiyorum geçen masanın fotoğrafını attım bu seferse alkolden uzak dur dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı