Sigara içmek nedeniyle üst sınıflardan dayak yemekten nasıl kurtulunur?

Nodestiny

Centipat
Daha fazla  
Salı günü 11. sınıflardan 2 kişi tarafından okulda tuvalette sigara içerken yakaladık. Sonra bize sataşmaya başladılar her tuvalette gördüklerinde karnıma hayvan oğlu hayvan gibi vuruyor üzerime üzerime yürüyorlar. Arkadaşlarımda azıcık yapıyorlar ama bana daha çok yapıyorlar taktılar bana herhalde tipimden dolayı :D. Onlar da içiyor ama onları şikayet edersem onlar da beni şikayet edecekler. Zararlı olan ben çıkacağım çünkü benim ailem öğrenirse hiç iyi olmaz ama onların ailesi duyarsa büyük ihtimal bir şey demeyecekler serserinin evlatları. Nereden bildiğimi sormayın tahmin ediyorum muhtemelen de bir şey demeyecekler. Babama bir bahane uydurup okulumu mu değiştireyim ne yapayım sizce?

Salı günü 11. sınıflardan 2 kişi tarafından okulda tuvalette sigara içerken yakaladık. Sonra bize sataşmaya başladılar her tuvalette gördüklerinde karnıma hayvan oğlu hayvan gibi vuruyor üzerime üzerime yürüyorlar. Arkadaşlarımda azıcık yapıyorlar ama bana daha çok yapıyorlar taktılar bana herhalde tipimden dolayı :D. Onlar da içiyor ama onları şikayet edersem onlar da beni şikayet edecekler. Zararlı olan ben çıkacağım çünkü benim ailem öğrenirse hiç iyi olmaz ama onların ailesi duyarsa büyük ihtimal bir şey demeyecekler serserinin evlatları. Nereden bildiğimi sormayın tahmin ediyorum muhtemelen de bir şey demeyecekler. Babama bir bahane uydurup okulumu mu değiştireyim ne yapayım sizce?
Bak şimdi onların sigara içerken fotolarını çekiyorsun şikayet ediyorsun onlar da seni şikayet edecek sen de diyeceksin ben onları şikayet ettiğim için bunu yapıyorlar falan filan bide sigara içme

Ben yerinizde olsam öncelikle birine bunu danışırdım, bu müdür veya rehber öğretmen olabilir. Biraz anlayışlılarsa sana yardım edeceklerdir. Ve bu durumun ailenize söylenmesini istemediğinizide belirtebilirisiniz. Bu şekilde ailenizin haberi olmadan onlarla okul içinde bu durumu halledebilirsiniz. Onun dışında sabah okula girmeden ve okuldan çıktıktan sonra içmeniz daha iyi olur.

Sigara içmen onların yaptığı şeyi doğru kılmaz ama okulda da sigara içmeyiver 11. sınıfsın daha ne gibi bir aciliyeti olabilir sigaranın. 🤓

İkramda bulunmayı dene. (bir de sigara içme)

Böyle tiplemeleri çok iplemeyin bence onların etrafında çok dolaşmayın hocam.

Bak şimdi onların sigara içerken fotolarını çekiyorsun şikayet ediyorsun onlar da seni şikayet edecek sen de diyeceksin ben onları şikayet ettiğim için bunu yapıyorlar falan filan bir de sigara içme

Okulda telefon kullanmak yasak ama :D

Ben yerinizde olsam öncelikle birine bunu danışırdım, bu müdür veya rehber öğretmen olabilir. Biraz anlayışlılarsa sana yardım edeceklerdir. Ve bu durumun ailenize söylenmesini istemediğinizide belirtebilirisiniz. Bu şekilde ailenizin haberi olmadan onlarla okul içinde bu durumu halledebilirsiniz. Onun dışında sabah okula girmeden ve okuldan çıktıktan sonra içmeniz daha iyi olur.
Okulumuzda rehber hocası yok müdürde sıkıntılı adam baya hiç yardımcı olmaz

Kardeşim yaşadığın ili söyle de orada yaşayan varsa gelip görelim o arkadaşları karna nasıl yumruk atıyorlarmış.
Balıkesir bandırma şehit mehmet günenç anadolu lisesi

Sigara içmen onların yaptığı şeyi doğru kılmaz ama okulda da sigara içmeyiver 11. sınıfsın daha ne gibi bir aciliyeti olabilir sigaranın. 🤓

Ben 9. sınıfım bana sataşanlar 11. sınıf :D

İkramda bulunmayı dene. (bir de sigara içme)
Mantıklı la aslında sağol

Böyle tiplemeleri çok iplemeyin bence onların etrafında çok dolaşmayın hocam.
Tuvalette her karşılaşınca oluyor zaten tuvalet 11b nin çaprazında

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı