Marlboro Edge ama ciddi anlamda bağımlılık yapıyor denemenizi önermem.
Denemeyin diyenlere aldırmayınız. Kafaya bir kere koymuşsunuz ve 20 yaşında bunun zararlarına hakim olabilecek seviyede olduğunuzu düşünüyorum. Emin olun bir kere içip bırakayım şeklinde bağımlı olmazsınız ama sonrasında 2-3 diyerek olabilirsiniz. Çünkü ilk içişinizde kesinlikle hoş bir tat bırakmayacaktır ağzınızda. Daha hafif sigaraları denemeniz taraftarıyım. Örneğin Chesterfield, Kent D-Range Blue veya Marlboro Touch Gray hatta biraz daha iyisini isterseniz Marlboro Touch Blue olabilir. Parliament veya Winston ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle Winston kokusu ile dahi sizi tiksindirecektir.Selam.
İlk defa sigara içeceğim. Sizce hangi marka ile denemeliyim?
20 yaşındayım ve denemediğim şeyleri denemeyi çok seviyorum. İçimde merak kalmasın istiyorum.
Denemediğim alkol çeşidi kalmadı viski vodka tekila şarap vs. Türkiye'de bulunan her bira çeşidinden de içmiş bulunmaktayım. "alkol bağımlısı değilim sadece 1 kere deneyip bırakıyorum."
Daha önceden nargile ve elektronik sigara içmişliğim var meraktan ve hiçbirisi bağımlılık yapmadı.
Fakat sigara beni aşırı korkutuyor, ya bağımlı olursam düşüncesi beni bitiriyor...
Maalesef ki merakıma yenik düştüm ve yarın sigara deneme kararı aldım. Sizce hangi marka ile denememi önerirsiniz?
"İlk ve son defa içeceğim için güzel içmek istiyorum fakat hangisi daha güzeldir emin değilim."
Denemeyin diyenlere aldırmayınız. Kafaya bir kere koymuşsunuz ve 20 yaşında bunun zararlarına hakim olabilecek seviyede olduğunuzu düşünüyorum. Emin olun bir kere içip bırakayım şeklinde bağımlı olmazsınız ama sonrasında 2-3 diyerek olabilirsiniz. Çünkü ilk içişinizde kesinlikle hoş bir tat bırakmayacaktır ağzınızda. Daha hafif sigaraları denemeniz taraftarıyım. Örneğin Chesterfield, Kent D-Range Blue veya Marlboro Touch Gray hatta biraz daha iyisini isterseniz Marlboro Touch Blue olabilir. Parliament veya Winston ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle Winston kokusu ile dahi sizi tiksindirecektir.
Kaliteli de olsa ağırlık açısından ortanın biraz üstü sayılabilir. Bir dönem bende severek kullandım ama şahsen ilk defa içecek birine önermem.Parlıament ile başladım bence piyasadaki en hoş içimli sigara o. Zaten senede iki üç paket içiyorum onda da en kalitelisini almak koymuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.