Sigara içmeyen veya bırakan adam insan olmuyor mu? Dost dediğin bu değil...
Technopat ailesi sonuna kadar arkanda değil mi arkadaşlar!Kendimi resmen they live filmindeki gözlüğü takmış gibi hissediyorum, etrafta ne kadar çok sigara içen insan varmış onu fark etmeye başladım. Semtteki arkadaşlar kahveye çağırdı gitmedim, sigara yüzünden. Ayrıca insanın arkadaşları bu kadar şerefsiz olabilir mi hacılar? Adama "Sigarayı yeni bıraktım gelmeyim" dedim "Sende o irade yok zaten, ***tir et gel" dedi. İnsanın arkadaşı destek olur, başarırsın sen falan der, "İnsan değilsin olum sen" deyip küfür edip kapattım telefonu. Sanırım sinir yapmaya başladı sigarasızlık.
Bende tam tersi kanka o olay. Yemek yemeden önce içiyordum bu sayede çok az yediğim zaman bile doymuş hissediyordum. Yemekten sonra kaldıramıyorum ben.Yemek yedikten sonra aklına gelmezse daha hiç bir zaman gelmez, ilk önce buna alıştır kendini yemekten sonra içilen sigaranın keyfini herkes bilir. Fakat o yemeği yedikten sonra ki o istek, işte tam bu isteği unuttuktan sonra zaten hiç bir zaman istemez o bünye sigarayı.
Valla kalıcı gibi şu anda abi, 3 gündür içmiyorum ve çokta canım istemiyor. Tabii bunda ailemin yanında olmamında katkısı var. Babam biliyordu içtiği ama yine de bir çekinme var kendisine karşı. Yıllarca içip bırakmış biri babam 50 metre öteden alır kokusunu.Ben sigarayi birakali bayagi oldu, sadece enfiye kullaniyorum
Bu arada tebrikler Burak umarim kalici olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.