Sigarayı bırakmak için elektronik sigara önerisi

Bu diziyi izledim zaten, gencler arasindaki "pandemi"ye yonelik manulipulatif buldugum bir dizi. Bir belgesel olarak nitelendirebilecegimden supheliyim.

Ozellikle esrar ekstrakti bulunan illegal Juul kartuslarinda bulunan Vitamin E sebebiyle olen gencler uzerinde de durulmus, manipulatif oldugunu dusunmeme sebep olan da buydu.

Bilincsiz mekanik mod kullanimi ve icerisinde sozde THC/CBD ekstrakti bulunan illegal urunler disinda ben e-sigaradan olen kimseyi gormedim. Dizide once Juul yuzunden gencler hayatini kaybediyor gibi bir algi yaratiliyor bunun ardindan Vitamin E'nin ne oldugundan bahsediliyor. Tamamen manipulatif bir icerik. Juul zaten reklam kampanyasi ve izledigi yol dolayisiyla e-sigara aleminde pek sevilmez, pis islerini arastirabilirsiniz. Amerika'da gencler arasinda elektronik sigara kullaniminin artmasinin bir numarali sebebidir Juul. Her urunleri sektorde muthis bir inovasyon olsa da Juul kimse tarafindan iyi anilmaz.

Bu hic de belge-sel olmayan "belgesel" yalnizca Juul'u hedef aliyor. Asagiya birakacagim BBC'nin kisa belgeselini izlemenizi oneririm. Yalnizca deneyler uzerine derlenmis bir belgesel. En cok dikkatimi ceken kisim hucre deneyi oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bence elinizdeki coiller ve hazir likitle devam edebilirsiniz. Seyrek kullaniyorsaniz maliyeti dert degildir, burada ismini vermem yasak mi emin degilim dolayisiyla veremeyecegim, fena olmayan yerli ureticiler var. Zaten bahsetmistim nargile icimine uygun degil salt nikotin. Merdiven alti sozde salt nikotinli likitlerden ozellikle uzak durun. 3mg freebase yani normal nikotinli likit kullanmanizi oneririm. 0mg da tercih edebilirsiniz orasi size kalmis ama 3mg ustune kesinlikle cikmamanizi oneririm.
Sizi germeye çalışan insanları boşverin hocam. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Size ulaşabileceğim bir e-posta adresi veya discord hesabınız var mı acaba?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı