- Makaleler
- 1
Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer?
Oyun oyna demeyin cidden olsa ben oynayacağım.
Film izle önerisinde bulunmayın onlar da sıkıcı.
Dışarı çık.
Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer?
Evde yapılabilecek egzersizler var, onları yapabilirsiniz. Araştırma kitapları okur yahut ilginç konu bulur onun hakkında araştırma yapabilirsiniz. Origami yapabilirsiniz. 13 yaşlarında yapıyordum. Gerçekten güzel oluyor. Kağıtlardan çiçek hayvan gibi şeyler yapıyordum. Kendinizi geliştirebilecek şeyler bulun. Müzik aleti yapabilirsiniz ailece. Babamla birlikte balalayka yapmıştık. Tabu oynayabilirsiniz ailenizle birlikte.Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer?
Neden ki sadece 4 kere bitirdim?
Origami deneyeceğim.Evde yapılabilecek egzersizler var, onları yapabilirsiniz. Araştırma kitapları okur yahut ilginç konu bulur onun hakkında araştırma yapabilirsiniz. Origami yapabilirsiniz. 13 yaşlarında yapıyordum. Gerçekten güzel oluyor. Kağıtlardan çiçek hayvan gibi şeyler yapıyordum. Kendinizi geliştirebilecek şeyler bulun. Müzik aleti yapabilirsiniz ailece. Babamla birlikte balalayka yapmıştık. Tabu oynayabilirsiniz ailenizle birlikte.
Ben genelde ragequit atıyorum hocam. Peygamber sabrı derler ya, işte o sizde var.Neden ki sadece 4 kere bitirdim?
Babaannem şöyle diyor:Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer?
Ben ilk oynadığımda sinirlensem de hiç çıkacak kadar olmadım.Ben genelde ragequit atıyorum hocam. Peygamber sabrı derler ya, işte o sizde var.
Annem de aynısını diyor.Babaannem şöyle diyor:
"Sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz."
Babam da öyle diyor, ben de öyle diyeceğim.
Virüs var ve dışarısı boş iş bence.Dışarı çık.
Muhteşem şeyler çıkıyor ortaya. Teşekkür ederim. İyi forumlarNeden ki sadece 4 kere bitirdim?
Origami deneyeceğim.
Metro serisini okuyacağım sonra witcher düşünüyorum.Witcher kitap serisi
Harry potter kitap serisi
Metro kitap serisi
Rick riordan kitapları
LOTR kitapları
Bunlar iyi fantastik kitaplar ben Witcher serisi okuyorum öneriliyor bu seriler.
Sonucu yazarım.Muhteşem şeyler çıkıyor ortaya. Teşekkür ederim. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.