Sıkıntısı olan klavye iadesi alınır mı?

prrodigyy

Kilopat
Daha fazla  
Klavyeyi 24 Kasım tarihinde teslim aldım ve yarın 3 hafta olacak. Fark ettim ki klavyede space ve a tuşu arada basmıyor, sert falan basmak gerekiyor. Daha 1 ayını bile doldurmamış üründe bu sorunların çıkması kafamı karıştırdı ve garantiye göndermeyi düşünmedim çünkü ürün neredeyse sıfır gibi. Açıklama kısmında 14 gün içerisinde ücretsiz iade yazıyor, benimki 14 günü geçti fakat sonuçta klavyede bir sıkıntı var ve Trendyol'da iade kısmı hâlâ açık gözüküyor. Sizce iade etsem onaylanır mı? Böyle bir olay yaşayan var mı daha önce?

1607939278321.png
Olduğunu hissedebiliyorum. Garantiye yollayın.

Eki Görüntüle 779729 Olduğunu hissedebiliyorum. Garantiye yollayın.
Hahahaha güzel tahmin fakat bu değil, bu klavyeyi 1 yıla yakın kullandım ve bir sıkıntım yoktu. Bir üst modeli olan Ogre, bu klavyedeki deneyimime güvenerek aldım fakat daha 1 ay olmadan sıkıntı çıkardı.

Şansınızı deneyin ama onaylanacağını düşünmüyorum. En iyisi garantiye göndermek.
Onaylanacağını sanmıyorum.
İade süresi geçmiş, ancak garantiye gönderebilirsiniz.

Teşekkürler yorumlarınız için. Demek ki ürünü alınca detaylı bir test yapmak gerekiyor çünkü normal bir kullanıcının alır almaz sorunu fark edeceğini düşünmüyorum. Ben de yeni fark ettim fakat iade süresinin geçtiğini söylüyorsunuz. Garantiyi deneyeceğim fakat internette okuduğum kadarıyla pek olumlu sonuç almamışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı