Silah ile nasıl daha isabetli atışlar yapılır?

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
Selamlar, bazı sorularım var;
Tüfek/tabanca gibi silahlarda elin titremesini nasıl azaltırız?
İsabet nasıl arttırılır? Taktikleriniz var mı?

Kol kaslarını güçlendirmen lazım silahtan silaha da değişir. Yeni nesil tabancalar hafif oluyor genelde. Elin titremesi stres yapmanız vs göre değişir. İsabet için deneyim gerekebilir yeteneğiniz yoksa. Nefesinizi de tutabilirsiniz nişan alırken.

Kol kaslarını güçlendirmen lazım silahtan silaha da değişir. Yeni nesil tabancalar hafif oluyor genelde. Elin titremesi stres yapmanız vs göre değişir. İsabet için deneyim gerekebilir yeteneğiniz yoksa. Nefesinizi de tutabilirsiniz nişan alırken.
Dostum silahı ateşlerken vücudundaki en çok gerilen 2 kas grubu Bilek ve Omuzdur. Devamlı olarak Bilek ve Omuz çalışırsan zamanla elin titremez.

Dostum silahı ateşlerken vücudundaki en çok gerilen 2 kas grubu Bilek ve Omuzdur. Devamlı olarak Bilek ve Omuz çalışırsan zamanla elin titremez.
Evet koltan kastım daha çok oydu biceps sonuçta burada bir işe yaramaz. Bilek ve omuz devamlı çalışmaktan ziyade komple kolu güçlendirse daha çok faydası olur elbet. Tabi ki harici çalışacaksa dediğiniz doğrudur.

Ayrıca bu hocamı da takip etmeni öneririm:

Evet sanırım güçsüzlükten kaynaklı biraz fazla titriyor.
Ama cidden çok zormuş, beklediğimden daha da zor. Askerlere saygım arttı :D
O halde ben damacana falan kaldırayım biraz, işe yarar herhalde.
1724369362768.png

Ayrıca bu hocamı da takip etmeni öneririm:
Teşekkürler, çok severek takip ediyorum kendisini. :)

Rica ederim:)
Ve ayrıca tunanın yaptığı haraketi yapabilecek seviyeye gelsen. Silah senden korkup sekmez bro.

Yani hocam çok silah kullandım askeri düzeyde(üç beş ödül de aldım atışlardan) daha çok temel eğitimden sonrası sizin atış stilinize bağlı nasıl odaklanmanız gerektiği. Kol kaslarının güçlü değilse tabi ki zorlanırsınız hele AK gibi silahların sekmesini engellemek aşırı zor.

Yani hocam çok silah kullandım askeri düzeyde(üç beş ödül de aldım atışlardan) daha çok temel eğitimden sonrası sizin atış stilinize bağlı nasıl odaklanmanız gerektiği. Kol kaslarının güçlü değilse tabi ki zorlanırsınız hele AK gibi silahların sekmesini engellemek aşırı zor.
Bir av tüfeği ile ismini henüz bilmediğim bir tabanca var. (ruhsatlı) Öyle aman aman silahlar değiller tabi ama tüfek oldukça ağırdı, bende de alışveriş poşeti taşımak dahil hiç bir etkinlik yok şu sıralar, kaslarım eriyip bitmiştir. Biraz çalışıp ondan sonra test edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı