- Katılım
 - 30 Ocak 2018
 
- Mesajlar
 - 7.302
 
- Makaleler
 - 23
 
- Çözümler
 - 20
 
Keşke şu Bloober'a yaptırmasalar oyunu. Silent Hill 2 çok sıkıcıydı.
	
		
			
		
		
	
				
			Silent Hill serisi genel anlamda SH2'de olduğu gibi yavaş yavaş ilerler. Yani Remake'i hangi firma yaparsa yapsın eğer SH2'de sıkıldıysan 1 Remake'de sıkılırsın.Keşke şu Bloober'a yaptırmasalar oyunu. Silent Hill 2 çok sıkıcıydı.
Hemen İletiyorumBu iyi bir haber. Diğer remake oyunu yapan firmanın yapması ayrı güzel. Sadece o oyun firması hatırına Layers of Fear oynadım. Senaryo genişledikçe bütçe de yükselince güzel işler yapan bir firma bu açıdan iyi. Biraz teşekkür biraz artistlik olacak ama Silent Hill 2'yi bitirdim bu arada oyunu yapan firmaya iletir misiniz?![]()
@Rufus Shinra
Resident Evil 2'yi sevmemiş olabilirsin, herkes her oyunu sevecek diye bir şey yok. Ama Silent Hill 2 vasat bir oyundan fazlası değil maalesef. Senin sevip sevmemen bunu değiştirmeyecek.
Silent Hill 2 vasat olsaydı 2 milyon küsür satıp seriye can getirmezdi şahsi fikrinizi objektifmiş gibi anlatmayın bence. Capcom kadar bütçeleri olsa Bloober da iyi bir oynanış yapardı Konami ile Capcom'un bütçesi bir mi? Hadi o kısmı geçtim oynanış evet tekrar ediyor ama hikayesi baya iyi sen muhtemelen düz oynayıp bitirip köşeye koymuşsun. Bitirip araştırdıktan sonra oyunun nasıl birşey olduğunu anlıyorsun herşeyin bir anlamı var hastane bölümündeki ışıklandırmalar bile bir metafor. Araştırıp öğrenince ne kadar iyi bir hikayesi olduğunu anlıyorsun Rdr de olsa Tlou da olsa anlayınca bu etkiyi veremez aklınızda kalıyor resmen oyun. Atmosfer puzzlelar ve özellikle hikaye o kadar iyi ki o uzun oynanış döngüsüne rağmen oyun bitince bir boşluk bırakıyor insanda.@Rufus Shinra
Hikâye taş gibiİyi hikâyeli oyun oynamamış olsak yutacağız. Silent Hill 2'yi kötülemek gibi bir amacım yok, oyunu başından sonuna kadar oynadım. Sıkıcı ve başarısız buldum. Kendini çok tekrar eden bir yapıya sahip. Resident Evil 2'yi de oynadım. Sen veya başkaları beğenmemiş olabilir, çok normal. İkisi de babamın oyunu değil. Objektif bir gözle baktığımda Resident Evil 2 daha iyi. Resident Evil 2'yi açıp bir daha oynarım mesela ama Silent Hill 2'ye dönüp bakmam bir daha. Benim için böyle. Başkası için farklı olabilir.
Yanlış okuyorsun. Ben kalkıp da SH2 Tlou'dan iyi demedim. Hikayesel olarak bu etkiyi diğer çoğu oyundan alamazsın manasında kullandım. Kalkıp da bana yıllardır duyduğum cümleleri satmayın yani sektörü fazlaca takip ediyorum. Oyun iyi sattı diye en iyi demek değil evet ama bu oyunun vasat olmadığı da kesin. Silent Hill gibi bir oyunun hikayesini araştırıp bilerek bitirirsen Tlou gibi oyunlardan daha çok etkilenirsin emin ol Tlou iyi güzel oyun hikayesi de çok iyidir ama bitirdiğinde ne hikayeydi ama muhteşemdi demezsin klasik bir fikri iyi işlediği için seversin Tlou hikayesini. Sh2 öyle değil karakterlerin her biri o kadar derin işlenmiş ki oyun sana onu açıkça anlatmıyor olmasına rağmen etkileyici geliyor. Çoğu kişi de bu yüzden seviyor zaten kimse muhteşem oynanışına tav olmadı oyunun uyandırayım. Tekrar açıkça söylüyorum bu oyun iyi sattı çünkü atmosfer ve hikaye güçlü oynanış ise meh. Bu da bu oyunun vasat olmadığının bir örneği objektif gibi yazmaya gerek yok sonuç belli. Sana göre belki RDR Tlou hikayesi daha iyidir ama genele vurduğunda SH2 iyi bir hikaye sunuyor.@Synosss
Her şey tamam da şu oyunu RDR ve TLOU ile karşılaştırman çok sırıtıyor beO iki oyunun tırnağı olamaz bu maalesef, bu kendi görüşüm değil kime sorarsan sor o iki oyunla Silent Hill 2'yi senden başka kimse karşılaştırmaz bile. Bir kere kendinle çelişiyorsun. Yazdığından şu anlaşılıyor "2 milyon sattı, seriye can getirdi o zaman iyi oyun." TLOU ve RDR bu oyunun kaç katı sattı haberin vardır umarım. O ikisinin yanında Silent Hill 2'ye oyun demeye dili varmıyor insanın. Bitirip kenara atılacak bir oyundan fazlası değil.
@Synosss
Her şey tamam da şu oyunu RDR ve TLOU ile karşılaştırman çok sırıtıyor beO iki oyunun tırnağı olamaz bu maalesef, bu kendi görüşüm değil kime sorarsan sor o iki oyunla Silent Hill 2'yi senden başka kimse karşılaştırmaz bile. Bir kere kendinle çelişiyorsun. Yazdığından şu anlaşılıyor "2 milyon sattı, seriye can getirdi o zaman iyi oyun." TLOU ve RDR bu oyunun kaç katı sattı haberin vardır umarım. O ikisinin yanında Silent Hill 2'ye oyun demeye dili varmıyor insanın. Bitirip kenara atılacak bir oyundan fazlası değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.