Silent Hill 1 Remake duyuruldu!

Buna göre herhalde Capcom çok iyi şirket sorsan yaptıkları remakeden başka remake görmedi.
Capcom bu remake furyasını hayatımıza soktu. Ama bu demek değil ki tek onlar bu işi iyi yapacak. DS ve SH2 remake buna en iyi örnek. Ama kalkıp da RE2 ve 4 remakein başarısını da inkar etmenin anlamı yok.

@Synosss

Hayır sunmuyor. O senin düşüncen. Dediğim gibi sevebilirsin bu oyunu, veya diğerlerini sevmeyebilirsin. Başkalarının ne dediğine göre hareket edecek olsam zaten kendi oyun zevkim olmaz. Genelin iyi dediğine iyi, kötü dediğine kötü derim geçerim. Ama öyle değil. Silent Hill 2 vasat bir oyun. Ben böyle düşünüyorum. Vikisini okudum, oyunu bitirdim. Detayları biliyorum. Benim için hikâyesi ne etkileyici ne de kendini tekrar eden oynanışı keyifli bir deneyim sunuyor. Dediğim gibi benim için bir kere bitirip bir daha yüzüne bakılmayacak diğer birçok oyundan fazlası değil. Benim düşüncem bu şekilde, gerisi umurumda değil.

Final Fantasy 7 remake :D
İlk piyasaya çıkışı 2020 olarak gözüküyor RE2 2019'da çıktı tarihler yanlış değilse. Zaten RE2 daha fazla ses getirdi demek de yanlış olmaz türü pek oynamayan insanlar bile RE remakelerini bekler oynar oldu. RE2'den önce 1 2 yeniden yapımlar vardı ama RE2 kadar ses getirmedi hiçbiri.

İlk piyasaya çıkışı 2020 olarak gözüküyor RE2 2019'da çıktı tarihler yanlış değilse. Zaten RE2 daha fazla ses getirdi demek de yanlış olmaz türü pek oynamayan insanlar bile re remakelerini bekler oynar oldu. RE2'den önce 1 2 yeniden yapımlar vardı ama RE2 kadar ses getirmedi hiçbiri.

Ben onları kıyaslamadım Final Fantasy 7 remake dedim ve benim için hala en iyi remakelerden part 3 de önümüzdeki senelerde çıkacak gibi.

Sen diyorsun ki RDR TLOU kaç sattı.

Bu örneği konuştuğum diğer üye bu oyunlardan örnek verdiği için verdim. Keşke C vitamini daha dünyada yokken oyun oynayacağına okuduğunu anlama kursuna falan yazılsaymışsın. Senin açından daha yararlı olurmuş.

Hakaret gibi olmasın ama. Sen daha C vitamini dünya da yokken ben Silent Hill oynadım. Şimdi şöyle Silent Hill gerçek bir hikayedir. Aynı zamanda remake bu kadar kaliteli yapıp piyasaya sürmesi. Fazla yazamam spoiler veriyor. Sen diyorsun ki RDR TLOU kaç sattı. Bugün kü AAA oyunu 15 sene önce AAA oyununu bir araya getiriyorsun. Ben öz eleştiri olarak şunu söylüyorum. Sen Silent Hill oynamadığın için o oyunu senaryosunu bir tane 5 GB DVD sığdırmışlardı. Bugün toparladılar piyasaya sürdüler. Sen ortalama 60 saat oynanış olan oyunları alıp karşılaştırıyorsun. Karşılaştırma mantaliten yanlış.

Önceden de söylediğim gibi, senin ne tarihte hangi oyunu oynadığın ve o oyun hakkında ne düşündüğün benim zerre umurumda değil. Benim için kendi deneyimim ve bu deneyimim sonucu ne düşündüğüm önemli. 20 sene öncesinin kaliteli oyun anlayışı ile günümüz anlayışı çok farklı. Bırak gençler uğraşsın bunları değerlendirmekle. Sen oyna ve keyfine bak.

Bu örneği konuştuğum diğer üye bu oyunlardan örnek verdiği için verdim. Keşke C vitamini daha dünyada yokken oyun oynayacağına okuduğunu anlama kursuna falan yazılsaymışsın. Senin açından daha yararlı olurmuş.

Önceden de söylediğim gibi, senin ne tarihte hangi oyunu oynadığın ve o oyun hakkında ne düşündüğün benim zerre umurumda değil. Benim için kendi deneyimim ve bu deneyimim sonucu ne düşündüğüm önemli. 20 sene öncesinin kaliteli oyun anlayışı ile günümüz anlayışı çok farklı. Bırak gençler uğraşsın bunları değerlendirmekle. Sen oyna ve keyfine bak.

Umurunda olsun diye yazmıyorum zaten forum sitesi burası senin gibiler okusun bilgi sahibi olsun diye yazıyorum. Başka sorusu olan var mı? 😎

@Synosss

Hayır sunmuyor. O senin düşüncen. Dediğim gibi sevebilirsin bu oyunu, veya diğerlerini sevmeyebilirsin. Başkalarının ne dediğine göre hareket edecek olsam zaten kendi oyun zevkim olmaz. Genelin iyi dediğine iyi, kötü dediğine kötü derim geçerim. Ama öyle değil. Silent Hill 2 vasat bir oyun. Ben böyle düşünüyorum. Vikisini okudum, oyunu bitirdim. Detayları biliyorum. Benim için hikâyesi ne etkileyici ne de kendini tekrar eden oynanışı keyifli bir deneyim sunuyor. Dediğim gibi benim için bir kere bitirip bir daha yüzüne bakılmayacak diğer birçok oyundan fazlası değil. Benim düşüncem bu şekilde, gerisi umurumda değil.
Peki. Tlou'nun oynanışı iyi olmasa kimsenin o hikaye için oynamayacağına yüzde 99 eminim ama üstelemeyeceğim. Aradaki fark bu birisi oynanışı ile oynattırıyor birisi hikayesiyle. Benimki öznel düşünce de seninki mutlak gerçek mi? Kesin kesin konuşmaya devam ediyorsun hala. Bana göre dediğin her kısım bana göre okey aynı düşünmek zorunda değilsin ama kesinmiş gibi konuştuğun bir ton cümle var.

Peki. Tlou'nun oynanışı iyi olmasa kimsenin o hikaye için oynamayacağına yüzde 99 eminim ama üstelemeyeceğim. Aradaki fark bu birisi oynanışı ile oynattırıyor birisi hikayesiyle. Benimki öznel düşünce de seninki mutlak gerçek mi? Kesin kesin konuşmaya devam ediyorsun hala. Bana göre dediğin her kısım bana göre okey aynı düşünmek zorunda değilsin ama kesinmiş gibi konuştuğun bir ton cümle var.

Hayır kesin konuşmuyorum. En başından beri kendi düşüncem olduğunu söylüyorum. Ve evet, TLOU hikâyesi için bal gibi de oynanır. Ben oynarım en azından. Hikâyesinin dizisi çekilen oyunu hikâyesi için oynayan yoktur diyorsun mantıklı mı bu şimdi? TLOU'dan ve hikâyesinden uzun uzun bahsedip değerlendirdiğim bir konu var bu forumda. Konu dışı olmaması ve kendimi tekrar etmemek açısından buraya yazmayacağım. Oyun hakkındaki görüşlerimi belirttim, siz direkt savunmaya geçtiniz diğer birkaç kişiyle birlikte. Siz seviyor olabilirsiniz, neden karşıt fikir gösterenlere karşı savunma yapıyorsunuz uzun uzun. "Ben oyunu seviyorum, sebepleri şu şu." deyin geçin. Bu konuya daha fazla konuyu saptırmamak için mesaj yazmayacağım artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı