- Makaleler
 - 65

Genel olarak tüketici tarafında 1080p hala popüler, herkes orta ve üst seviye sistemlere ulaşamıyor ve üreticilerin çıkardığı üst seviye ekran kartları henüz daha yeni yeni bu çözünürlüğün üzerinde iyi sonuç vermeye başladı ama bu kısa süre için geçerli çünkü teknoloji gelişiyor ve yeni oyunlar yeni donanım özellikleri istiyor.
Herkes bir oyunda alabileceği en iyi sonucu istiyor ve üreticiler de daha güçlü donanımlar yerine çözümü bazı ufak hileler ile buluyor mecburen çünkü arz talep ilişkisi, oyuncu kesim için hedef artık 4K çözünürlükte 120FPS ve üstü performans görmek bunu da güçlü donanımlar yerine farklı çözümler ile hallediyorlar.
Sorun nedir tam olarak 70 FPS akıcı değil mi.Oyunu bu sabah indirdim, açıkçası bu denli yorucu bir oyun beklemiyordum. Ham performansta beklemediğim bir sonuç aldım ve bu sinir bozucu.
Oyunun optimizasyon sorunu büyük ihtimalle Unrealengine'den kaynaklanıyor bence.
Eki Görüntüle 2334388
Aklım hala almıyor çıkalı neredeyse 10 sene olacak ve UE3 kullanan Arkham Knight, nasıl günümüzde çıkan oyunlardan çok daha iyi görünüp daha optimize çalışıyor çok ilginç. (PC çıkış versiyonunu saymıyorum)6700XT ile hiçbir upscale kullanmadan ultra ayarlarda 50-55 FPS alıyorum ve 1080P bu. UE5 bildiğim kadarıyla kendi RT teknolojisini yani Lumen'i kullandığı için yeni nesil kartlar bile başa çıkamıyor gibi gözüküyor. Stutter problemleri de büyük ihtimalle CPU kaynaklı çünkü ben yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.