Kali'nin resmi dokümanlarında Apple ARM işlemciler için olan ISO'yu indirip talimatlara uygun şekilde yazdırman yeterli.
![]()
Get Kali | Kali Linux
Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments.www.kali.org
Mac cihazda USB'ye yazdırma talimatları;
![]()
Making a Kali Bootable USB Drive (macOS/OS X) | Kali Linux Documentation
Our favorite way, and the fastest method, for getting up and running with Kali Linux is to run it “live” from a USB drive. This method has several advantages: It’s non-destructive - it makes no changes to the host system’s hard drive or installed OS, and to go back to normal operations, you...www.kali.org
Bu işlere meraklıysan öncelikle teknik dokümanları okumayı öğrenmelisin. Video izleyerek hacker olamazsın.Bir video falan yok mu bunu yapabilcemi hiç zannetmiyorum.
Bu işlere meraklıysan öncelikle teknik dokümanları okumayı öğrenmelisin. Video izleyerek hacker olamazsın.
Bu işlere meraklıysan öncelikle teknik dokümanları okumayı öğrenmelisin. Video izleyerek hacker olamazsın.
Mac OS kullanmadığım için yardımcı olamayacağım. USB belleğin disk formatı doğru mu kontrol et. Eğer MacOS tarafında başka kısıtlama varsa o da engelliyor olabilir.Doğru haklısın uğraşacağım.
Dediğin gibi yaptım her şey okey ama MacOS'un başlangıçtaki disk seçme ekranında flashım gözükmüyor bayağı araştırdım bulamadım bir bilgin var mı yardım edebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.