Silikon işlemcili Mac'e live boot Kali kurmak mümkün mü?

Lil X

Hectopat
Merhaba M2 MacBook'um var flash belleğe Kali Linux kurup tak çalıştır yapmak istiyorum bunu yapmam mümkünü nasıl yaparım?

Kali'nin resmi dökümanlarında Apple ARM işlemciler için olan ISO'yu indirip talimatlara uygun şekilde yazdırman yeterli.

Mac cihazda USB'ye yazdırma talimatları;

Kali'nin resmi dokümanlarında Apple ARM işlemciler için olan ISO'yu indirip talimatlara uygun şekilde yazdırman yeterli.

Mac cihazda USB'ye yazdırma talimatları;

Bir video falan yok mu bunu yapabilcemi hiç zannetmiyorum.

Bu işlere meraklıysan öncelikle teknik dokümanları okumayı öğrenmelisin. Video izleyerek hacker olamazsın.

Doğru haklısın uğraşacağım.

Bu işlere meraklıysan öncelikle teknik dokümanları okumayı öğrenmelisin. Video izleyerek hacker olamazsın.

Dediğin gibi yaptım her şey okey ama MacOS'un başlangıçtaki disk seçme ekranında flashım gözükmüyor bayağı araştırdım bulamadım bir bilgin var mı yardım edebilir misin?

Son düzenleme:
Doğru haklısın uğraşacağım.

Dediğin gibi yaptım her şey okey ama MacOS'un başlangıçtaki disk seçme ekranında flashım gözükmüyor bayağı araştırdım bulamadım bir bilgin var mı yardım edebilir misin?
Mac OS kullanmadığım için yardımcı olamayacağım. USB belleğin disk formatı doğru mu kontrol et. Eğer MacOS tarafında başka kısıtlama varsa o da engelliyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı