JamesHetfield0
Hectopat
- Katılım
- 30 Haziran 2022
- Mesajlar
- 459
- Çözümler
- 1
Son 8 maçım bu şekilde genellikle 1 veya 2. sırada oluyorum en az 20 vuruyorum ve 4'ten aşağı edo almıyorum ama yine de S2'den çıkamadım.
Eki Görüntüle 1919585
Son 8 maçım bu şekilde genellikle 1 veya 2. sırada oluyorum en az 20 vuruyorum ve 4'ten aşağı edo almıyorum ama yine de S2'den çıkamadım.
Art arda çok maç girirsen rankın artmaz. Haftada maksimum 2-3 maç atman lazım o da 2 gün arayla.
Ne kadar saçma. Rank atlamak için bu kadar az oynamaya değer mi? Haftada 2-3 maç atmak ne demek? 2-3 maç atmak bana 1 günde bile yetmez.Ard arda çok maç girirsen rankın artmaz. Haftada maks 2-3 maç atman lazım o da 2 gün arayla.
Ne bekliyorsunuz 2 maçta 1 rank atlamakmı aralarda hep lose almışsınız atlayamamanız normal kesin bilgi olmamakla birlikte minimum 4-5 Win almanız lazım arka arkaya rank atlamak için üst eloda böyle.
Edo olarak yüksek bitirmiş çoğu maçını yazdığına göre ve öldürme oranı yüksek. CS:GO rank sisteminin berbatlığını konuşmamıza gerek yok sanırım hocam.
Hocam bu oyunu yıllardır oynuyorum rank sistemi kötü tamam ama sırf rank atlamak için haftada 2-3 maç atmak yerine aim kasıp daha iyi oynamaya çalışsa rank atlar iyi oynayanları ekleyip onlarla girse çıkılır rank benim rank global günde 5-6 maç atıyorum anca zevki çıkıyor haftada 2-3 maç ne bileyim uğraşmaya değmez rank mı atlamaya giriyoruz eğlenmeyemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.