Silver 2'den çıkamıyorum

JamesHetfield0

Hectopat
Ekran Görüntüsü (26).png

Son 8 maçım bu şekilde genellikle 1 veya 2. sırada oluyorum en az 20 vuruyorum ve 4'ten aşağı edo almıyorum ama yine de S2'den çıkamadım.

10 maça falan çıkarsınız. Tüm maçlarınızı yenememeniz normal.

Eki Görüntüle 1919585

Son 8 maçım bu şekilde genellikle 1 veya 2. sırada oluyorum en az 20 vuruyorum ve 4'ten aşağı edo almıyorum ama yine de S2'den çıkamadım.

Ne bekliyorsunuz 2 maçta 1 rank atlamak mı? Aralarda hep lose almışsınız atlayamamanız normal kesin bilgi olmamakla birlikte minimum 4-5 Win almanız lazım arka arkaya rank atlamak için üst eloda böyle.

Art arda çok maç girirsen rankın artmaz. Haftada maksimum 2-3 maç atman lazım o da 2 gün arayla.

Niye ben veya benim rankımdaki üst elo arkadaşlar haftada 2-3 maç mı atarak çıktık gereksiz bir şey.

Ne bekliyorsunuz 2 maçta 1 rank atlamakmı aralarda hep lose almışsınız atlayamamanız normal kesin bilgi olmamakla birlikte minimum 4-5 Win almanız lazım arka arkaya rank atlamak için üst eloda böyle.

Edo olarak yüksek bitirmiş çoğu maçını yazdığına göre ve öldürme oranı yüksek. CS:GO rank sisteminin berbatlığını konuşmamıza gerek yok sanırım hocam.

Bu shorts videosunu izleyerek algoritmayı anlayabilirsiniz arkadaşlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edo olarak yüksek bitirmiş çoğu maçını yazdığına göre ve öldürme oranı yüksek. CS:GO rank sisteminin berbatlığını konuşmamıza gerek yok sanırım hocam.

Hocam bu oyunu yıllardır oynuyorum rank sistemi kötü tamam ama sırf rank atlamak için haftada 2-3 maç atmak yerine aim kasıp daha iyi oynamaya çalışsa rank atlar iyi oynayanları ekleyip onlarla girse çıkılır rank benim rank global günde 5-6 maç atıyorum anca zevki çıkıyor haftada 2-3 maç ne bileyim uğraşmaya değmez rank mı atlamaya giriyoruz eğlenmeyemi.

Hocam bu oyunu yıllardır oynuyorum rank sistemi kötü tamam ama sırf rank atlamak için haftada 2-3 maç atmak yerine aim kasıp daha iyi oynamaya çalışsa rank atlar iyi oynayanları ekleyip onlarla girse çıkılır rank benim rank global günde 5-6 maç atıyorum anca zevki çıkıyor haftada 2-3 maç ne bileyim uğraşmaya değmez rank mı atlamaya giriyoruz eğlenmeyemi.

10 maç winstreak ile 1 rank bile atlayamadım hocam. Eğlenmek için giriyorsanız ve bunları takmayacaksanız oynayın ve ben de dahil olmak üzere hem eğlenip hem de rankımın yükselmesini ve farklı insanların tecrübeleri ile birleşip oynamayı tercih ediyorum. Güncel rankım çift keleş bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı