Şimdi PC Toplanır mı?

Doğukan_Algan

Decapat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
122
Şimdi PC toplamak mantıklı mı? Bunu sormamın nedeni Intel ve AMD kısmında soketlerin değişimi PC toplamak için beklenilmeli mi, yoksa şimdi toplayıp 9. veya AMD kısımında 3. nesilden sonradan yüksek işlemcilere geçmek mantıklı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanki işlemciler zaten güçlü uzun yıllar götürecek güçte ler bi 8700 yada 1800x alsan uzun yıllar götürür. Ryzen 3 ler güçlü ama fiyatı eskisi gibi güçlü gelmeyecek beklenmeye değer bence. İntel kısmında ice ice lake ne zaman gelir bilemeyeceğim ama ice lake den ümitliyim ryzen 3. Nesile rakip çıkarırsa efsane olur tabi fiyatları da önemli bence şimdi 9. Nesil yada 3. Nesil amd alınabilir
 
Hocam 2.el toplamak bence daha mantıklı. 2.El alışverişi biliyorsanız tavsiye ederim imzamdaki sistemi 2.el 1350'ye topladım. Sıfır fiyatının 3000TL'den yüksek olduğunu düşünüyorum ama bazı parçaların sıfırı kalmamış olabilir piyasada.
 
Açıkcası olası bir dolar fırlaması mümkündür ama özellikle AMD tarafında yeni nesil işlemcilere bu kadar az süre kalmışken biraz daha bekle. Şahsen ben de korkuyorum fakat bekleme taraftarıyım. Yeni nesil işlemcilerin performans testleri gelir gelmez hemen sistem toplayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı