Şınav Barı gerekli mi?

Hocam bu arada özel bir sebebi yoksa neden dambıl almıyorsunuz? Eğer almayı düşünürseniz geçen yazdan beri kullandığım bu dambılı öneririm. Sadece fazla büyük. O da bu fiyattaki tüm dambıllarda var.

Zaten arkadaşın isteği büyük kas kütlesi olsa spor salonuna yazılırdı diye düşünüyorum.
Dambıl evdekilere sorayım ona göre hareket edeyim hocam, attığın linki inceliyorum teşekkür ederim

Bu arada şu alet iş görür mü? Fiyatı ucuz ve etkili gibi gözüküyor

Dambıl evdekilere sorayım ona göre hareket edeyim hocam, attığın linki inceliyorum teşekkür ederim

Hocam en çok satılan 1. Ürün olması ve yorumlarının iyi olmasından alınabilir. Ben kullanmadım tabii.

Ona da bir yerden sonra ring dip bar vs gerekebiliyor.
O yere kadar bırakmazsa alır zaten :D

Yanlış anlaşılmasın ama bu alete para vermek çok saçma dumbelldan şaşmayın set alacak paranız çıkmazsa 2.5 ve 5 kiloluk alın dumbelları bayağı bir zaman götürür sizi.

Push Up Bar gereksiz değildir. Evde kısıtlı bir şekilde antrenman yapacaksınız zaten o yüzden ne kadar egzersiz o kadar iyi deyip Push Up Barı alabilirsiniz. Push UP Bar sadece şınav için kullanılmaz bir çok farklı egzersize olanak sağlar. Kaldı ki çok bilgili değilseniz bu konularda düz şınavda bile kendinizi sakatlayabilirsiniz. Push Up Bar sayesinde bu sakatlıklar önlenebilir daha sağlıklı bir egzersiz yakalanabilir. Sanki bir spor salonu ekipmanına sahipmişsiniz gibi arkadaşlar direkt gereksiz damgasını yapıştırmış ama öyle değil. Onun yanı sıra yine ağırlık alamıyorsanız Direnç bandı alabilirsiniz. Evde egzersizler için en faydalı ekipmanlardan biridir vücudu esnetir ve vücut ağırlığıyla yapacağınız egzersizler için bir ön hazırlık sağlar yine Push Up Bar gibi Direnç bandını da bir çok farklı egzersiz için kullanabilirsiniz.

Süpürge sapına 2 tane 5 lt su şişesi koyup çalışabilir. Yani kısaca yapmak isteyen bir şekilde yapar.
Hocam dediğiniz şey bir yere kadar doğru ama ilerisi için tamamen saçmalık bence. Evde bırak ağırlıksız çalışıp kas yapmayı ağırlık olsa bile spor salonu edasında bir etki beklenemez. Ağırlık olmadan ne kadar çalışırsanız çalışın belli bir düzeye geldikten sonra kaslarınız gelişmeyi durdurur. Kaslarınız gelişmesi için her geçen gün kasınızı daha da zorlamalısınız. Evde 6 7 kilo dambılla çalışıyorsunuz diyelim kasınızı çok basit bir düzeye kadar geliştirdiniz o da anca vücut hatlarını belirginleştirmeye yarar gerisi gelmez ve sabit kilolarda çalıştığınız için sırf vücut belirginleşmesi için çok uzun süreler harcarsınız. Şu şişesi sopayla olacak iş değil bu kadar basit değil. Kaldı ki arkadaş biraz kilo fazlam var demiş kilo fazlası için bu süreç daha da zorlaşır.

Bu alet tutuş gücünüzü güçlendirir hocam bilek gücünde de ufakta olsa bir etki bırakır. Genelde bu aleti ağırlık kaldırırken barları vs. tutuş gücünü arttırmak için kullanırlar. Spor salonuna yazılmanız en iyisidir ama bu sıkıntıysa ve evde çalışacaksanız ağırlık almanız yine şart eğer ki kas çalışmak istiyorsanız. Kilo fazlanız varsa da kardiyo ve çeşitli vücut egzersizleriyle fazla kilolarını verip vücudunuzu forma sokabilirsiniz ama bunların yanında bir miktarda kas istiyorsanız ağırlık, kardiyo ve vücut egzersizlerini harmanlayıp hem vücudunuzda sarkık oluşturmadan yağlarınızı eritirsiniz hem de bir miktar kas kütlesi kazanırsınız.

Son düzenleme:
Hocam dediğiniz şey bir yere kadar doğru ama ilerisi için tamamen saçmalık bence. Evde bırak ağırlıksız çalışıp kas yapmayı ağırlık olsa bile spor salonu edasında bir etki beklenemez. Ağırlık olmadan ne kadar çalışırsanız çalışın belli bir düzeye geldikten sonra kaslarınız gelişmeyi durdurur. Kaslarınız gelişmesi için her geçen gün kasınızı daha da zorlamalısınız. Evde 6 7 kilo dambılla çalışıyorsunuz diyelim kasınızı çok basit bir düzeye kadar geliştirdiniz o da anca vücut hatlarını belirginleştirmeye yarar gerisi gelmez ve sabit kilolarda çalıştığınız için sırf vücut belirginleşmesi için çok uzun süreler harcarsınız. Şu şişesi sopayla olacak iş değil bu kadar basit değil. Kaldı ki arkadaş biraz kilo fazlam var demiş kilo fazlası için bu süreç daha da zorlaşır.

Hocam ben 1 0'dan büyüktür gözüyle bakıyorum. Dediğiniz gibi evde bir süre sonra yapılmaz zaten ama yine de formunu koruyabilir.

Hocam ben 1 0'dan büyüktür gözüyle bakıyorum. Dediğiniz gibi evde bir süre sonra yapılmaz zaten ama yine de formunu koruyabilir.
Formunu tabi ki koruyabilir hocam. Ama formunu doğru koruması gerekir. Basitçe anlatmam gerekirse yağ fazlalığı olan kişilerde kardiyo yapıp zayıflamak bazen çok ciddi sıkıntılara yol açabilir. Günün sonunda zayıflarsınız evet ama bir bakmışsınız ki vücudunuzda sarkıklar oluşmuş. Bu sarkıklıkları önlemek içinde ağırlık çalışıp vücudu dinç tutmak gerekir. Mesela bazı zayıf kişilerde bakıyorsunuz evet adam zayıflamış ama göbeğini tutup bi sıkar sanki yağ varmış gibi elinde büzüşür böyle çok arkadaşım var ve işte bu ağırlıksız sadece kardiyoyla zayıflama sonucunun bir ürünüdür. Ağırlık sadece kas için değil vücudun düzgün şekilde toparlanması için de çok önemli bir rol oynar. Umarım anlatabilmişimdir değerli hocam çok uzun süredir ağırlık antrenmanlarıyla ilgileniyorum pek çok öğrencimde oldu kendi çapımda bu konuda bir miktar bilgi sahibi olduğumu düşünerek yazıyorum bunları umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı