Şınav nasıl çekilir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Şınav çekerken şınavda indiğimizde kollar nasıl bakmalı? Yani benim kollar iki yana baktığında -eklem yerlerim- daha rahat ama doğru olanı sanırım kolların eklem yerleri arkaya bakmalıymış. Bunun doğrusu nasıl?

Anlatması bile zorbu yüzden çizeyim dedim. Soldaki eklemin arkaya gelmesi bacağa bakması sağdaki ise eklemin yana bakması.
1735738521746.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@titan_tit @YüzbaşıJohnPrice Anladım teşekkürler peki bunu nasıl kolay yapabiliriz? Spora başlayalı 4 hafta oldu full body yapıyorum ve hiç şınav çekmedim aletler yeterli diye düşündüm ama şınavda çekeyim dedim normal çekemedim diz şınavı çekebiliyorum. Zayıfım ama kollarımda zayıf muhtemelen. Bunu nasıl güçlendirebilirim? Her gün şınav çeksem 3 set 10 tekrar 1-2 ayda güzel şınav çekebilir miyim?

@titan_tit @YüzbaşıJohnPrice Anladım teşekkürler peki bunu nasıl kolay yapabiliriz? Spora başlayalı 4 hafta oldu full body yapıyorum ve hiç şınav çekmedim aletler yeterli diye düşündüm ama şınavda çekeyim dedim normal çekemedim diz şınavı çekebiliyorum. Zayıfım ama kollarımda zayıf muhtemelen. Bunu nasıl güçlendirebilirim? Her gün şınav çeksem 3 set 10 tekrar 1-2 ayda güzel şınav çekebilir miyim?

Her gün düzenli şınav çekerseniz ve bu sayıyı sürekli artırırsanız uzun vadede iyi bir şınav sayısına ulaşırsınız. Ben kalistenik ile uğraşıyorum 1 ay önce 10-15 şınav anca yapabilirken şu an 40-50 yapabiliyorum.

Her gün düzenli şınav çekerseniz ve bu sayıyı sürekli artırırsanız uzun vadede iyi bir şınav sayısına ulaşırsınız. Ben kalistenik ile uğraşıyorum 1 ay önce 10-15 şınav anca yapabilirken şu an 40-50 yapabiliyorum.
Bende kalistenik gördüm sanırım kendi vücut ağırlığımızla çalışmakmış ama ben spor salonuna gitmeyi tercih etmiştim. Tamam o zaman hem kollar gelişir hmde sınav sayısı artar güzel olur, sağolun.

Bende kalistenik gördüm sanırım kendi vücut ağırlığımızla çalışmakmış ama ben spor salonuna gitmeyi tercih etmiştim. Tamam o zaman hem kollar gelişir HM'de sınav sayısı artar güzel olur, sağ olun.

Formda kalmak için kalistenik çok yeterli. Sağlam, büyük bir vücüt yapmak gibi bir hedef yoksa spor salonları bana boş geliyor.

Formda kalmak için kalistenik çok yeterli. Sağlam, büyük bir vücüt yapmak gibi bir hedef yoksa spor salonları bana boş geliyor.
Doğrudur bende spor salonuna karşıydım benimde amacım müsabakaya katılayım vücudumu sergileyeyim değil ben kolay yolu tercih ediyorum. 10dk yürüyorum spor salonu orada her şey var sosyalleşedebiliyorum bu sayede. Benim amacım üçgen bir vücut kısaca ama tabi Ege fitness gibi olmak istiyorum oda yıllarca sürecek ben 1. ayımı tamamlıyorum bu hafta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı