Olma o zaman. Ne yapalım yani? Sen istemiyorsun diye kaldırcaklar mı sınavı?

Dostum lise 3'e gidiyorum ve sene başından beri bütün derslere girdim ve hiç kaçırmadım şimdi uyuşuk tembel insanlar için sırf girmek istemiyorum diye virüsü bahane edenlere yüzünden mi ertelencek.

Bende kronik hastayım.

Ziya Selçuk'la özel bir görüşme mi yaptınız?

Hayır fakat çok belli. 3. kez oluyor aynı olay. Twitter'da Bakan hakkında 1 milyon tweet atılıyor ama Bakan sessiz. Eğer gerçekten yapılacak olsa en azından 1 tweet atıp öğrencilere bir şey söylerlerdi. Görmüyor mu Bakan o kadar mesajı? Muhtemelen onlar da kararsız yapıp yapmamak konusunda. Ayrıca öğretmenleri aşılamadan böyle bir şey yapacaklarını da düşünmüyorum.

Okullara talimat göndermişler 1 Mart tarihinde sınavları yapın diye. Bu sefer kesin gibi.

Okullara talimat göndermişler 1 Mart tarihinde sınavları yapın diye. Bu sefer kesin gibi.

Hatırlıyorsanız öncekilerde öğrencilerin nerede oturacağı bile belirlenmişti. O zaman da kesindi. Tabi ki kimseye sınavlar yapılmayacak çalışmayın vs. demiyorum ama olmama ihtimali %80 gibi geliyor bana. Sınavdan 2-3 gün önce öğretmenlerin hepsini aşılamaya falan çalışırlarsa bilin ki kesinlikle olacak sınav. Onun dışında çok zor ihtimal hocam.

Hayırlısı diyelim...

Bence öğrencilerin bahanesi çalışmamak istemeleri XD .

Soru kitabı da almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…