Sınav olmak istemiyorum!

Twitter'da #sınavdayokuz tagı 510 Bin Tweet civarındayken Tweet sayısı 490 Bine düşürüldü. Sonra tekrar yükseldi ve Tweet sayısı 540 Bin civarı iken 520 Bine düşürüldü. En son tekrar 540 Bine ulaşmışken listeden kayboldu.

Keşke yapılmasa fakat bu sefer kimse ders çalışmayacağı için kötü sonuçlar doğacak.
 
Kusura bakmayın da bu durumda olmayıp laf etmek kolay herhalde. Annem astım babam ise kalp rahatsızlığı geçirmişti. Kendi canım neyse de sırf onların zevki için sınav olamam, çevremdekileri riske atamam. Ayrıca şunu diyorum birinci sınavları yapıp daha da yapmasalar olmuyor mu? Ayrıca anlamadığım şey neden lise zorunlu tutuluyor?
 
Kusura bakmayın da bu durumda olmayıp laf etmek kolay herhalde. Annem astım babam ise kalp rahatsızlığı geçirmişti. Kendi canım neyse de sırf onların zevki için sınav olamam, çevremdekileri riske atamam.
İlk başta derslerinizde başarısız olmanızı, sonra da ailenizdeki rahatsızlıkları söylüyorsunuz. Demek ki sınav olmak istememe sebebiniz başarısız olmaktan korkunuz. Eğer sağlık yüzünden olmak istemiyorsanız hak verebilirim. Ama düşük alma korkusunu bahane etmeyiniz.
 
Ben 10 aydır neredeyse hiç dışarı çıkmıyorum. Toplasan 10 ayda 20 kez çıkmışımdır o da ekmek almaya gitmek falan. Sırf canımı risk e atmamak için çıkmıyorum. Bir şeyi şeyli eğitim sistemi ise seve seve korona yuvalarına gireceksin diyor. Derslerime çalışan birisiyim.
Şuan inandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı