Sınav senesi PC alınır mı?

Arkadaşlar sınav senesindeyim, mezunum. Aşırı oyun oynama isteğim var sizce bu yıl PC alınır mı?
PC alma. Arkadaşlar edin, gez, toz, bunu istemem veya başka bir durum var dersen başka şeylerle oyalan. Kitap oku, spor yap vesaire.
Hikayeli olanlar dışında her oyun kendine bağlıyor, zamanla bağımlılık yapıyor. Önermem.

RDR 2, Spider-Man, Uncharted, Batman Arkham Knight, AC odsyses-Origins-sydnicate-Valhalla, F1 23, FC 24, Hogwarts Legacy, Horizon Zero Dawn, Mafia 3, Mafia Definitive

O kadar mükemmel oyunların varsa oyna :D şaka bir yana iradeli kullanırsan neden olmasın kendine bir plan yap hangi saatler uyuyorsa o saatlerde oyna hatta daha iyi şimdi alman 1 ay sonra fiyatlar çok daha fazla olacak.

Arkadaşlar sınav senesindeyim, mezunum. Aşırı oyun oynama isteğim var sizce bu yıl PC alınır mı?

Geçen yıl yaptığım bir hataydı bence yapma :D. Eğer gerçekten kendini sınırlayabileceksen bir şey diyemem fakat başına oturunca kalkmamazlık yapan bir insansan gerçekten sınava kadar uzak durmanı öneririm. Git internet kafede oyna oyununu ki o da çok önerdiğim bir şey değildir. Bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. 5 yıl boyunca yeni bilgisayar hayali kuran bir insandım. Bilgisayarımı aldım ve sınav dönemini bir sene daha uzatmama mâl oldu. Böyle olacağını biliyordum. Göz göre göre oturup günlük 5 saatin üzerinde oyun oynuyordum. Şu an kasa monitör dolabımın üzerinde uykuda. Ben çok pişmanım aynı şeyleri yaşayacak mısın biraz kendini tanıyıp tanıyamamakla alakalı. Hafta sonları Max 3 5 saat takılır kapatırım diyorsan laf etmem ama bence daha zamanı değil hocam.

Konu sahibi sınava girmekten zaten vazgeçmiş. Durum böyleyken arkadaşın belirttiği oyunları açabilecek F/P bir sistem olursa alıp kenara koyması mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı