Sınav senesi sevgili yapmak

İstemeyen kızın peşine koşmak yerine, sınava çalışmak doğru olur. Bizzat tecrübe konuşuyor burada. :D
 
Ya oğlum daha toysunuz LGS zamanında veya Üniversite zamanında asla bulaşılmayacak meselelerden biri. Kısacası tabiri caize uzaydaki kara delik derim buna. Uzak durun. Sevgili oldunuz diyelim. Sonra kız sınavı kazandı sende kazandın ayrı yerlere atandınız. Hele lise zamanında uzaktan ilişki yürümez. Kız sizi unutup gider vallahi benden söylemesi. Lise yıllarında da bu sevgili olayı boş. Lise bitince herkes dağılacak zaten. En iyisi üniversitede tanışmak
 
Merhaba, bu sene LGS sınavına hazırlanıyorum ama bir kıza aşık oldum, kız da sınav senesi olduğu için sevgili yapmayı düşünmüyormuş ama ben onla sevgili olmak istiyorum kızın telefonu da yok ama istediğim tek şey onla sevgili olsam bile beraber sınava çalışmak kız çok güzel ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Bende 8.sınıfım 14 yaşındayım. Ve aşk kavramları bana bu yaşta saçma geliyor. Yani aşk duygusu daha bu yaşta gelişmemiştirki bence. Özentiymiş gibi geliyor bana bu sevgili muhabbetleri. 8.sınıfta aşık olunmaz bizim hocada söylemişti.
 

Geri
Yukarı