Sınava Hazırlık mı Yoksa İş Hayatına Atılmak mı?

Recep Abi'yi son bir kez etiketleyeyim, bildirim gitmiyor çoğu zaman konuyu ilk açarken. Onun düşünceleri de önemli benim için; @Recep Baltaş

Şu an işini severek yapacağın ve dolgun bir maaş alabileceğin bir iş yeri bulursan kaçırma derim fakat ilk önceliğin okumak olsun. Kendisini geliştiremeyen 4 yıl hayattan kaçmak için okuyan insanlar bu ülkede iş bulamaz ağlar durur. Ben şimdi Ege MYO kazandım emin ol hayattan kaçmak istesem gider 4 yıllık EA veya sözel bölümler okurdum. Makine Resim ve Konstrüksiyon bölümü okuyacağım ne üzgünüm ne pişmanım.

Açıktan işletme oku kısa dönem askerlik için. Türkiye'de bilgisayar mühendisliği eğitimini verebilecek kapasitede üniversite yok çünkü. Piyasada bilgisayar mühendisleri işsiz ve okuduğu üniversitelerden dolayı pişmanlar. 4 yıllığın tek faydası kısa dönem askerlik.

Açıktan işletme oku kısa dönem askerlik için. Türkiye'de bilgisayar mühendisliği eğitimini verebilecek kapasitede üniversite yok çünkü. Piyasada bilgisayar mühendisleri işsiz ve okuduğu üniversitelerden dolayı pişmanlar. 4 yıllığın tek faydası kısa dönem askerlik.
Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ?
Gider +100K'da okursanız kusura bakmayın mühendis olmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı