Sınavda arkama döndüğüm için sınavım iptal edilir mi?

Tyosti

Femtopat
Merhaba, bugün TYT'ye girdim. En ön sırada oturuyordum. Sınav anında arkamdaki çocuk uyumak için sıraya eğilirken kolu arkama çarptı ve ben de refleks olarak arkama döndüm, daha sonra hemen önüme döndüm. O an bu olay kafama bile takılmadı bozuntuya vermeden sınava devam ettim ama sınav sonrasında bir anda bu olay aklıma oturdu.

Sizce gözetmenler kopya çekmeye çalıştığımı zannetmiş olabilir mi? Yarın sınav salonunda aynı gözetmenler görev alırsa onlara bu olayı sormalı mıyım?

Merhaba, bugün TYT'ye girdim. En ön sırada oturuyordum. Sınav anında arkamdaki çocuk uyumak için sıraya eğilirken kolu arkama çarptı ve ben de refleks olarak arkama döndüm, daha sonra hemen önüme döndüm. O an bu olay kafama bile takılmadı bozuntuya vermeden sınava devam ettim ama sınav sonrasında bir anda bu olay aklıma oturdu.

Sizce gözetmenler kopya çekmeye çalıştığımı zannetmiş olabilir mi? Yarın sınav salonunda aynı gözetmenler görev alırsa onlara bu olayı sormalı mıyım?
Ben de gözetmen başlayabilirsiniz demeden açıp soruyu okumuştum sonra bir anda kapatınca gözetmenle göz göze gelmiştik bir sorun olmadı.
İş biraz da gözetmenin inisifiyatifine kalmış ama somut kopya delilleri olmadan(cihaz sözlü iletişim işaret vb) kopya yazmazlar kolay kolay merak etme.

Bir şey olmaz bence.
Eğer iptal edilecek olsaydı bunu olay anında yaparlardı bence.
Olay anında olmuyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı