Sınavlar iptal olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkınız mı? Hocam ne hakkı ne helali yapmayın. Siz zaten yüksek vergileri ve zamları, ekonomik sıkıntıları çekerek hakkınızı kaybettiniz. Hak diye bir şey yok bu ülkede.

Kolay soru falan da olmayacak. Çalışsaydın denilecek.

Kolay mı? Tarih sınavından 98 beklerken 78 aldım sebebi ise 10 puanlık bir soruyu 'hocanın kendine göre kötü' yazmış olmamdı. Ama bence yazabileceğimin en iyisini yazmıştım. Her neyse ama en iyisi çalışamak gibi duruyor.

Çalışmaktan başka seçenek yok ne yazık ki, kopya yolları aramak yerine çalışmak daha mantıklı geliyor :D
 
Noldu len Twitçiler #ZiYa BAkaN iStiFA
Eminim ki sınavlardan düşük alınca ağlayacaksın. Acıyorum sana, sizin gibilerin hayatında bir başarısı olmuyor. Böyle insanlarla dalga geçerek zaman geçiriyorsunuz ve eğlendiğinizi düşünüyorsunuz. İnsanlar hakkını ararken senin burada aptal aptal yorumlar yapman daha acınası.
 
Ne bu umursamazlık, Empati diye bir şey var, tabi siz bilir misiniz emin değilim, Kendini Öğrencinin yanına koy, Uzaktan ders alıyorsun, Ve Sınav yapıyorlar, Sonra Düşük Alınca Kalıyorsun. Güzel bir duygu mu? Bay Ukala.
Bende öğrenciyim AMA öyle yatıp kalkıp twit atmıyorum bay çok bilmiş ders çalışıyorum.
Devam mı #SıNaVda YOkuZ twiti atmaya?
 
Twitter'den etiket açarak kararlar alınacaksa alınmasın daha iyi. Devlet tepkiye göre mi hareket edecek? Risk 1 yıldır vardı ve var olmaya devam ediyor fakat eğitim ve öğretimin önüne geçmemeli. Bunun bahanesi de evden çalışamıyoruz vb. olmamalı.
Haklısınız, Sayın bakan kongrelere bir şey diyemediği için burada sürünüyoruz.
 
Hocam zaten konular kısıtlı. Gerekli önlemler alındı. (Örneğin, bizim okulun 1700 kişilik nüfusuna rağmen sınıflar 2'ye bölündü). Öğretmenlerin hepsi de sınavların kolay olacağını söyledi. (Bu konuda kesin bir doğruluk yok, öğretmenler söyledi tamamen). Yani daha da ağlanacak bir durum kalmadı. Çalışan, emek gösteren bir şekilde üstesinden gelir. Twitter'dan yapılacak iş değil. Kaldı ki zaten liselerin %40'ı sınava girdi bile. İptal edilirse bu %40'lık kesime büyük haksızlık olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı