Kendi pencerenizden bakmaya devam ettiğinizde fikirleriniz ve düşünceleriniz sizi felakete götürür, burada edilen sitemi ve isyanı anlayamamışsınız.

Tekrar ediyorum kimsenin başkasını düşündüğü yok. Herkes kendini düşünüyor bu sistemde. Sınava giremeyenler, dersleri takip edemeyenler için yapmıyor bunu kimse.

Tekrar ediyorum kimsenin başkasını düşündüğü yok. Herkes kendini düşünüyor bu sistemde. Sınava giremeyenler, dersleri takip edemeyenler için yapmıyor bunu kimse.
Herkes kendini kurtarma peşinde zaten çok saçma bir kafa ile bakıyorsunuz konuya, bahsettiğim arkadaş kendi çapında sıkıntısı olmayan bir öğrenci ve gayet kendine de güveniyor sınav için.
Arkadaş burada algıyı değiştirmeye çalışıyor fakat bu konudaki herkes çok iyi biliyor ki öğrencilerin ömründen ömür gidiyor özellikle YKS tayfanın.

Biz hala sınav olmadık.

Ben de pandemi döneminde KPSS'ye girdim ve herkes bu boşluğu çok iyi değerlendirip çok daha iyi puanlar aldı. Burada şikayet edenlerin puanı düşerken bu krizi fırsata çevirmeyi başaranlar öne çıkacak. Seçim sizin.

Ben de imza attım ama öyle büyük beklentim yok. Benim derdim sınav konuları. İlk sınavı olanlar az konuyla girdi bizim bi' ton konu var şimdi. Asıl haksızlık 4 Ocak'ta gireceklere.

Sınavları iptal etme gibi bir şansları yok. Sınav olan okullar ( örneğin benim okulum ) var. Ya girilen sınav notları iptal edilcek ya da diğer okullarda sınav olacak. Şu an sınavlar iptal edilirse bize haksızlık olacak.

Hocam 10 milyon öğrenci itiraz etsin yine iptal etmezler. Bundan dolayı çalışmanıza bakın 2 hafta falan var. Bazı gerçekleri var muz cumhuriyetinin.

Saçma, garip işler. Bize 3 gün önceden haber verdiler ve tüm sınavları 1 hafta içinde bitirdiler. Çalışamadım da. Kim nereye çalışacak 3 gün önceden? Sürüyle ders var. Geçen senenin yarısı zaten yok. Notları da girdiler, proje de verdiler. Keşke iptal olsa arkadaşım ancak ne arar bizimkilerde. Gençleri anlayacaklar ve mantıklı karar alacaklar he mi?

Şimdi düşünüyorum acaba sınavlar daha iyi bir seçenek mi diye. Ders içi performans notuna göre puan verirlerse sınıfı geçebileceğimi sanmıyorum.

Ben bu koşullarda bilmediğim konulardan sınav oldum ve alabileceğim en düşük notları aldım. Peki neden sizlere sınav olunca böyle diyorsunuz ki? Şahsen ben bilmediğim konulardan düşük not aldıysam siz de girmelisiniz aynı sınava kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…