Sınavlar iptal olsun

Hayat size güzel? Biz sizden daha çok konu ile ve daha zor sınava gireceğiz vakalar zaten tepede ve iptal edileceği yok ve hayat bize mi güzel? Kasım ile ocak ayının vakaları aynı mı? Günde 20000-30000 vaka çıkıyor ve biz sizden daha fazla konudan sorumluyuz. Mümkünse yorum yapmayın. Bu arada sizin sınavlarınızın iptal edilmesi veya bizim sadece o zaman işlenilen konulardan sorumlu olmamız gerekiyor ki hak yerini bulsun. Böyle olursa eşit oluruz ama böyle olmazsa bize çok büyük bir haksızlık yapılmış olur.

Birinci olarak önce okuduğunu anlamada sıkıntı çekiyorsun bence. Çünkü ben sınavların iptal olmasını isteyen arkadaşlara dedim :) gözünüzle okusaydınız böyle olmazdı. İkinci olarak ciddi ciddi vaka sayılarını falan bahane ediyorsunuz... 4 kocaman ay tatil sezonu korona yokmuş gibi başladı uluslararası uçuşlar, kafeteryalar mekanlar hiçbiri aylarca önlem almadan faaliyet gösterdi. Hemen ardından bizim okullar açıldı. Ciddi ciddi vaka sayılarının şu andan aşağı kalır yanı olduğunu düşünüyorsunuz herhalde. Bizim girdiğimiz dönemde korona gayet vardı, mecbur gittik girdik. Lütfen gözünüzle okuyun. Milletin yorum yapmasına karışmayın.

Olmaz.

Online'da olsa size bir eğitim veriliyor ve bunlardan sorumlusunuz. Yetersiz olduğu yerde kendi eksiğinizi kendiniz kapatmalısınız.

Tamam diyelim benim imkanım var, girebiliyorum imkanı olamayıp giremeyenler de mi sınava girip sınıfta kalacak?
Olmaz.

Online'da olsa size bir eğitim veriliyor ve bunlardan sorumlusunuz. Yetersiz olduğu yerde kendi eksiğinizi kendiniz kapatmalısınız.

Dostum diyelim ben derslere girebiliyorum imkanım var imkanı olmayanlar ne yapacak peki? Onlar sınıfta kalmaya mahkum galiba

Tamam diyelim benim imkanım var, girebiliyorum imkanı olamayıp giremeyenler de mi sınava girip sınıfta kalacak?

Dostum diyelim ben derslere girebiliyorum imkanım var imkanı olmayanlar ne yapacak peki? Onlar sınıfta kalmaya mahkum galiba
Ne alaka? Zaten okullar imkanı olmayanlara yardımcı oluyor.
Bizim okul bir dönem boyu en az on beş kere bas bas bağırıyordu, "İmkanı olmayan var mı, yardımcı olalım" diyerek.
Hem sınıfta kalma gibi bir şey neden olsun, çocuk çalışmadıkça.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00