Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakan istifa etti sınavlar niye iptal olmasın?
Cumhurbaşkanına giderse talimat verebilir.

Bende katılıyorum bu yorumunuza sonuçta 500K az bir kitle değil millet 15 milyondan bahsediyor zaten bunun 5 milyonu ilkokul kaldı 10 milyon bunun 3 milyonu Twitter kullanmayacak daha çok 5, 6,7. sınıflar kaldı 7 milyon sınav olanlar var neredeyse 5 milyonun 500ksı sesini çıkarıyorsa ki yakında bu 1 milyonu bulur bence bu çağrıya cevap verirler.
 
Arkadaşlar şu ana kadar kaç tweet atıldı? Güncel olarak. Bilgisi olan var mı?
 
Eğer ilk yorum atan arkadaş olur deseydi, olmaz yazanların %80'i olur yazacaktı. Olmaz ya da olmasın diyen arkadaşlar bir sebep belirtmeden diyor farkındaysanız çünkü kendi fikirleri yok. :D

@166770 Dün 300 bugün 500k falan atıldı herhalde.
 
Twitter'da sınavlar iptal olsun diye tweet atanların dönem boyunca yatıp yumurta kapıya dayanınca sınavlara girmemek için isyan ettiklerini düşünüyorum. Zira ellerinde internet gibi bir imkanları varsa rahatça çalışabilirler. Fakat burada sorun online derse girip yüzyüze sınav olmak değil. Sorun, internete erişemeyen dostlarımızın ne yapacağı. Şu an çoğu köyde internet erişimi olmamakla birlikte çevremde cihaz sorunu yaşayan tanıdıklarım var. Bu adaletsizliktir. Üstelik öğrencilerin birden okula gönderilmesi kitlesel bir sağlık sorununa da yol açacaktır. İmkanları yeterli olanlar çalışıp girsinler âlâ fakat imkanı olmayanlar ne olacak? Ve üstlerde bizi EU ülkeleriyle kıyaslayan bir arkadaş olmuş. Dostum, keşke onlarla kıyaslanacak kadar yeterliliğimiz olsa :) O zaman bu konuları tartışmazdık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı