Hocam bir saniye 2. maddenin kalın yazılmış kısmını okudunuz mu orada 2. ye katıldım yıl sonu hangisi geçerli olacak diyor.
İşte bende orayı diyordum.
Hocam bir saniye 2. maddenin kalın yazılmış kısmını okudunuz mu orada 2. ye katıldım yıl sonu hangisi geçerli olacak diyor.
Orada hali hazırda 2. dönem sınavlarını olmuş kişilerden bahsediyor büyü ihtimalle, çünkü katıldım diyor.Hocam bir saniye 2. maddenin kalın yazılmış kısmını okudunuz mu orada 2. ye katıldım yıl sonu hangisi geçerli olacak diyor.
Hocam ama "katıldım" yazıyor. "Katılacağım" yazmıyor, MEB dün sık sorulan sorular bölümünü erişime açmıştı orada da 2.dönem sınavlarına girerseniz 1.dönemi tercih edemezsiniz yazıyor kısaca.Hocam bir saniye 2. maddenin kalın yazılmış kısmını okudunuz mu orada 2. ye katıldım yıl sonu hangisi geçerli olacak diyor.
Bende zaten oradaki yazıyı attım, ama arkadaşlar ısrarla inanmak istemiyor.Hocam ama "katıldım" yazıyor. "Katılacağım" yazmıyor, MEB dün sık sorulan sorular bölümünü erişime açmıştı orada da 2.dönem sınavlarına girerseniz 1.dönemi tercih edemezsiniz yazıyor kısaca.
En doğrusu ve en tutarlısı da bu olacaktır.Arkadaşlar, neden hocalarınıza Whatsapp üzerinden sormuyorsunuz ?
Hangi sınavlardan bahsediyorsun dostum ?Konuyu salıp ders çalışsak daha mantıklı, kimse sizi dinleyip sınavı iptal etmeyecek.
Hangi sınavlardan bahsediyorsun dostum?![]()
Lise sınavları 2 gün önce iptal oldu.Tüm sınavlardan.
Lise sınavları 2 gün önce iptal oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.