Sınavlar yapılmalı mı?

Sınavlar yapılmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    127
Bak ne yazmış adam @Lony111
Kendiniz gibi kör sanmayın. Okuyabiliyorum.
2 kızı olan bir komşumuz var ve sırf internete girebilen bir bilgisayar alabilmek için 2 senelik borca girdi. Neredeyse taksit kadar da internet ödemek zorunda ve bunları asgari ücretle başaramayacağı malum. Herkes aynı şartlar altında değil.
Mesajı düzenlemiş olmanız, görmediğim anlamına gelmiyor.
Ki' nin yazılımı yanlış veya doğru cezasını siz değil ben alıyorum.
Herkesin aynı şartlar altında olduğunu söylemiyorum zaten istisnalar her zaman bulunuyor lakin derslere girilmeme sebebinin imkanlar değil kişilerin zevkinden.

Herkesin aynı şartlar altında olduğunu söylemiyorum zaten istisnalar her zaman bulunuyor lakin derslere girilmeme sebebinin imkanlar değil kişilerin zevkinden.
Peki siz aynı kafadan devam edin..

Onu düzeltmemin sebebi pişman olduğumdan değil benim de ceza almama sebep olacaktı "yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" yüzünden. Nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama dünyaya bir de gerçek yönüyle bak. 10 yıldır kömürlükte duran bilgisayara bile muhtaç olan insanlar var ve sayıları hiç de azımsanacak kadar değil. Ben veya forumdaki birisi girmese imkan meselesi dersin. Ama asgari ücretle hem geçinmeye hem de çocuk okutmaya çalışan insanlara zevkleri yüzünden girmiyor dersen aklına hakaret etmiş olursun.

Her şeyi devlete bağlamaktan vazgeçin neredeyse bütün ülkelerde vakaları bizden çok çok olmasına rağmen adamlar okula gidiyor ders görüyor biz sınava bile giremiyoruz ve siz hala devlet istiyor diyorsunuz çok garipsiniz.
Devlete güvenimiz kalmaması normal, sonuçta gerçek vakalar aylarca saklandı. Bizden 20-25 milyon az nüfuslu ve dünyanın en eğitimli ülkelerinden biri olan İtalya'da bile günde 30-40 bin vaka açıklanırken, Türkiye gibi bir ülkede 4-5 bin olması inandırıcı mıydı?

Her şeyi devlete bağlamaktan vazgeçin. Neredeyse bütün ülkelerde vakaları bizden çok çok olmasına rağmen adamlar okula gidiyor, ders görüyor biz sınava bile giremiyoruz ve siz hala devlet istiyor diyorsunuz çok garipsiniz.
Böyle tartışmalara girmeyi sevmem. Bizden fazla vaka olan ülke yok zaten Avrupa'da. Almanya'da bizden az olmasına rağmen okulları kapattılar.

Neyse. Hastaneler dolmadığı sürece benim için sorun yok. Olmak gerekiyorsa olurum. Çalıştım zaten gereken kadar.

Ya ben canlı derslerden gerçekten bir şey anlayamıyorum ortalamam 8.sınıfta 97 civarıydı. Bu yıl muhtemelen Takdir bile alamayacağım. Bunun sebebi 3 tane yeni dersin eklenmesi olabilir mi. Ben nasıl anlayabilirm ki canlı canlı dersi dinlemeden. Zaten Fen ile aram iyi değildi. 3'e ayrıldı. Yani bu ülke çocukları, öğrencileri filan desteklemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı