Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli, disiplinli, planlı. Öncelikle konu eksiğiniz varsa Youtube üzerinden veya kitaplardan eksiklerinizi tamamlayın, sonra soru çözün. Çalışma esnasında gerekmedikçe telefon vs. kapalı olsun. Bu arada sabah zihin daha açık olur, erken kalkıp çalışırsanız çok daha fazla verim alırsınız.
Hocam öncelikle ben nasıl yaptığımı söyleyeyim. Zaten genel olarak öğretmenler yazılılarda ders kitabı dışına çıkmıyorlar. Örnek vereceğim. Fizik dersinin ders kitabını okuyorum. Daha sonra internetten takıldığım konuları dinliyorum. Yine internetten soru çözümü izliyorum. Test kitaplarından soru çözüyorum. Eğer ben yüz almak istiyorum diyorsanız son olarak da internetteki yazılı sorularını çözüyorum. Şu zamana kadar hiç sekteye uğratmadı beni bu taktik.
Ben konu tekrarı konu soru çözümü gece 00 olana kadar konu tekrarı sabah 6 da kalk sınava kadar konu tekrarı yaparak. 94 ortalamaya sahibim. 9 Sınıfım.