2021'de matematik hariç diğer netlerim iyi denebilirdi LGS'de. Önerebileceğim birkaç şey var. Kendini aşırı kasmadığın konuyu kavrayıp örnek soruları çözebildiğin bir program kur kendine. Bunu aylık, haftalık kendine göre sürekli değiştir. Bir yerde başka bir yere ağırlık vermen, başka yerde başka konuya ağırlık vermen gerekiyor. En önemlisi bu yıl dışarıdan gelebilecek her olumsuz şeye karşı kapan. Ailen baskı yapar şu 500 soru çözmüş falan diye, hiç tanımadığın insanların çocuklarının başarılarını falan duyarsın. Hiç takma. Ben şahsen pek çalışmış birisi değildim. Yalan söylemeyeceğim canlı derste arkaya oyun açıp oynayıp, sohbet ederdim arkadaşlarımla. Ama yine iyi diyebileceğim bir yere yerleştim. Bir de matematik konusunda bu yılın ayrı bir zorluğu var, kendine fazla yüklenmeden, biraz matematik ağırlıklı ol yine iyi sonuç alırsın. Diğer her şey klasik Türkçe için paragraf(ben kitap okumayı tavsiye ediyorum o ayrı), fen için tekrar ve pratik falan. Bir de bu yıl aklına kazıman gereken bir şey var. Mükemmel olmak gibi bir zorunluluğun yok, kendini suçlama çalışmadığın zamanlarda falan. Bunlar yeter.