Sınavların başlamak üzere olması

Makaleler
1
2 ay öncesine kadar sınavları pek takmıyordum, nasılsa iptal edilirdi diye ama şu an sınavların başlamasına bugünü saymazsak bir hafta var. Sizce iptal edilme olasılığı var mı?

Yarın kapatırlar gibi geliyor.

Umarım ertelenir ya, ilk dönem bütün derslere girip tüm ödevlerimi yaptım ortalamam 88 oldu, matematikten 50 almıştım. 2. dönem korona falan oldum 1 hafta derslere giremedim. Sonra uyku düzenim bozuldu ilk dersleri kaçırmaya başladım vs. ödevlerimi de yapmadım. İkinci dönemden hiçbir şey bilmiyorum. Çalışamıyorum, çünkü performans ödevlerim ve projelerim var. Ne yapacağım bilemiyorum. Mantıklı olarak sınavların olmaması gerekir 60 bin vakada. Ama bunlardan her şeyi beklerim.

Şimdi sınavlar olsa da olmasa da haksız olan siz değil misiniz? Sınavları neden takmıyorsunuz? Sınav olacakmış gibi çalışın, bütün bu tarz konulara aynı mesajı atıyorum, atacağım. Sınav olsun veya olmasın önemli değil, siz çalışın yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı