Sınavların iptal olması için Change.org kampanyası

  • Konuyu başlatan NAres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1B
Milyonlarca öğrencinin trafik, yoğunluk oluşturduğu denetimin çok zor olduğu üniversite sınavının tarihi ertelenmedi. Defalarca, milyonlarca itiraz yapıldı buna rağmen 2 gün içerisinde 3 sınav yapıldı. Kusura bakmayın ama bu okullardaki sınavın iptal edileceğine inanmak çok komik.
 
Sınavların iptal edilmesi için binbir türlü yol arayacağınıza sınava çalışsaydınız boş yapmanıza gerek kalmazdı.
Siz neden böylesiniz? Derslerime çalıştım aslan gibi de girerim sınava. Ama siz illaha ailenizden biri virüs yüzünden zarar görmediği sürece bu gerçeği anlamayacaksınız. Hiç kusura bakmayın hatta bakabilirsiniz sorun yok. Benim astım hastalığım bulunuyor annem ve babam 20-25 yıldır sigara kullanıyorlar ve nefes rahatsızlığı çekiyorlar dedem aynı şekilde astım hastası büyükbabam kalp hastası. Halalarım koronavirüs atlattı ama size laf anlatamadık.
 
Ne sağlığında bahsediyorsun? Biz 1. dönem sınavlarını yarın bitiriyoruz. 2. dönem sınavlarını da 29 Mart'ta oluyoruz. Kareköklü ifadeler, bir bilinmeyenli denklemi çözmek, sıfatlar ve zamirler pek zor olmasa gerek. Sınav akşamı defterine çalış gir sınavına. Burada sağlığı bahane edip sınav istememe lüksünüz yok.
 

Geri
Yukarı