Sinemaya gitmekten zevk alır mısınız?

Kaçak nasıl sokuyorsunuz hocam ya bu zamana kadar çok gittim sinemaya hiç cesaret edemedim.
Sırt çantasının içine koyuyorum hocam, kontrol etmiyorlar zaten. Yakalansanız da bir şey olmaz, en fazla yiyecekleri alırlar ve çıkışta verirler.

Eskiden severdim, artık dijital içeriklerin çok yaygınlaşması sayesinde ev konforunda ucuza film izlemek dururken tercih etmiyorum. Ayrıca bozulan toplum ve saygısız yeni neslin sinemada nasıl davranılacağını bilmemelerinden mütevellit bir daha mecbur kalmadıkça sinemaya gideceğimi sanmıyorum.

Eskiden severdim, şimdi daha çok seviyorum. Neden derseniz hem filmlere ilgim geçmişe göre çok daha arttı, hem de insanlar sinemaya eskisi gibi gitmedikleri için son vizyon gününde en fazla 5-6 kişi oluyor ve salon kapatmış gibi oluyorum.

Mısır ve içeceği çantamda götürüyorum her şey dahil 45-50 liraya patlıyor. Biraz beleşçi olabilirim ama ekonomik durumlar işte..

Eskiden severdim, şimdi daha çok seviyorum. Neden derseniz hem filmlere ilgim geçmişe göre çok daha arttı, hem de insanlar sinemaya eskisi gibi gitmedikleri için son vizyon gününde en fazla 5-6 kişi oluyor ve salon kapatmış gibi oluyorum.

Mısır ve içeceği çantamda götürüyorum her şey dahil 45-50 liraya patlıyor. Biraz beleşçi olabilirim ama ekonomik durumlar işte..
Ben de çanta alsam içine kıyafet falan doldursam yüzmeden çıkmış gibi görünsem çaktırmadan girebilir miyim ki acaba. :D

Kim ile gittiğine göre değişir😄
İnce işler. :D

Ben de çanta alsam içine kıyafet falan doldursam yüzmeden çıkmış gibi görünsem çaktırmadan girebilir miyim ki acaba. :D
Kontrol ediyorlar mı? Etmek isteseler ben çantamı açtırmam açıkçası öyle bir hakları yok. Filme giremezsem giremeyeyim benim için sıkıntı olmaz.

Normal, kasıntı olmadan gir işte kimsenin soracağını sanmıyorum.

Kontrol ediyorlar mı? Etmek isteseler ben çantamı açtırmam açıkçası öyle bir hakları yok. Filme giremezsem giremeyeyim benim için sıkıntı olmaz.

Normal, kasıntı olmadan gir işte kimsenin soracağını sanmıyorum.
Hocam girerken bilete falan bakıyorlar ya ondan dedim, Aç deseler de izin vermem olur biter özel eşyalarım var derim geçerim.

Önceden güzel oluyordu ama pandemiden sonra hiç gitmedim ve en son bergen filmine gittim… gitmez olaydım. Filmden çok salonun sesi çıkıyordu. Arkada cık cık çeken teyzeler, sağımda bergenin kocasına söven elemanlar, önümde telefonun flaşını deniz feneri gibi açıp story çeken ergen kızlar, arkamda koltuğuma tekme atan ahrazlar. En son arkamdakine dönüp bir güzel sövdüm koltuğuma vuruyor diye ve kavga çıkaracaktım. Güzel ve merak ettiren filmlerde çok insan olunca film çok kötü oluyor. Az izlenen filmlerse sarmıyor. Yani gitmek artık mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı