Sinemia Yeni Sinema Yasası Nedeniyle Faaliyetlerini Durdurdu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.482
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Sinemia Yeni Sinema Yasası Nedeniyle Faaliyetlerini Durdurdu
Sinemia

Sinemia, yeni sinema yasası nedeniyle faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Son dönemlerde bir hayli sıkıntılı bir dönemden geçen Sinemia’nın Türkiye’deki faaliyetlerini durdurup durmayacağı bir hayli tartışılıyordu. Tüm bu tartışmalar devam ederken sessiz sedasız bir şekilde App Store‘dan kaldırıldığını gözlemlediğimiz Sinemia, bugün beklenen kararını açıkladı ve faaliyetleri sonlandırdığını kamuoyuna duyurdu. Şirket tarafından yayınlanan bilgilendirme mektubuna göre, şirketin […]

Devamı: Sinemia Yeni Sinema Yasası Nedeniyle Faaliyetlerini Durdurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Aralık ayında kullanmıştım ve çok memnunum kalmıştım. Normal de 34 lira olan IMAX e bile 40 liralık sınırsız paket ile gitmiştim. Daha sonra mart ayında almıştım 3 kullanımlık olanı katkı payı diye saçma bir şey gelmişti ve uygulama hata veriyordu. Bitmesine biraz üzüldüm keşke Aralık ayında kullandığım kalitede hizmet vermeye devam edebilseydi bu yasa hem iyi oldu hem kötü. Yapımcıların haklarını korumak için toplu bilet satışı ve öğrenci biletini kaldırdılar artık 30 liraya sinemaya gideriz. Reklam süresi kısıtlandı ama hâlâ çok fazla ama eskisine nazaran daha iyi başlama saatinden 40 dk sonra en erken film başlıyordu. Yasada biraz daha düzeltme yapılsa bence herkes için daha iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı