Sinerji bilgisayar fatura tarihi sorunu

Tituspullo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sinerji Bilgisayar'dan ilk kez 20/06/2020 tarihinde alışveriş yaptım. Firmanın güvenilirliği konusunda herhangi bir şüphem yok ancak ASUS'un belirli ürünlerde geri ödeme kampanyası vardı 21/06/2020 tarihine kadar. Belki bu durumu bilenleriniz vardır. Ürün bugün elime geldi. Sorun ise şu; ben siparişimi 20/06/2020 tarihinde vermişken gelen e-faturaya bakıyorum sipariş tarihi 22/06/2020 olarak görünüyor. Haliyle bu durumda ben de geri ödemeden faydalanamamış oluyorum. Firmaya faturamın 20/06/2020 tarihinde kesilmesini söylemek için işten fırsat buldukça 2 gün boyunca ulaşmaya çalıştım ancak ne mümkün. Dakikalarca bekliyorsunuz sonra telefon kendiliğinden kapanıyor. Az önce mail atarak fatura tarihimi, sipariş verdiğim tarihle güncellemelerini ve yeni e-fatura göndermelerini rica ettim ve şimdilik bekliyorum. Sizce bahsettiğim durum yapılabilir mi? Yani önceki faturayı iptal edip yeni fatura kesebilirler mi?

Merak ettiğim bir diğer durum da şu; şimdiye kadar birçok firmadan alışveriş yapan biri olarak siparişi ne zaman verdiysem tarih ve saatine kadar aynı giriliyor. İlk defa sipariş tarihinden 2 gün sonra fatura kesilmesi durumuyla karşılaştım. Başına benzer durum gelen ve düzelttirebilen var mı? Eğer düzeltmezlerse nasıl bir yol izleyebilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı