Sinerji Bilgisayar İade Kabul Etmiyor

Yasa gereği itiraz hakları var. Sorunumu çözmeye gelince bunlarda tık yok. Bu kadar benle uğraşacaklarına yardımcı olsalarda nerde. Benim de ilk ve son alışverişim forum da insanları sürekli uyarıyorum böyle böyle oluyor diye.

İtiraz süresi geçti mi?

İtiraz etmişler 15 gün içinde. Mahkeme de gümdeme almış. Şimdi ben tekrardan savunma yapacağım.
Diğer konuda gördüm biraz önce. İşi yokuşa sürüyorlar. Mahkeme için savunma nasıl yapılıyor bende merak ediyorum. Bende Thh o süreçlere kalmaz inş, satıcı başkası zaten de.

Nedir son durum hocam?
İtiraz etmişler 15 gün içinde. Mahkeme de gümdeme almış. Şimdi ben tekrar savunma yapacağım.

Reis Diablo36 sen misin? Sen isen nedir şu an son durum?

Unutmuşum bilgi vermeyi Geçen sene süreç tamamlandı. İtiraz etmediler benim için çıkan karara. Bana telefon ve mail yoluyla mahkeme kararının kendilerine ulaştığını, ürünü onlara ulaştırdıktan sonra iade işlemlerinin başlayacağını söylediler ve iadesi de haliyle tamamlandı.

Bir hayli geç olacak ama yardımcı olan, fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Hakkımızı aramazsak böyle tipler hiç uslanmaz. Tray işlemci alacağım buradan ama bozuk gelir vs. bir şey olur da iade almazlar diye korkuyorum açıkçası. Evdekileri zor yakar ikna etmişken bir de yarın bugün mahkemeyle uğraşmak baş ağrıtır. Montajı olan parçalar iade olmuyor tarzı bir şey yazıyor da yahu denemeden nasıl anliyim ben işlemci bozuk mu değil mi gidin süpermene satın o zaman ürünleri

Hocam tebligat nasıl geldi? Size geldi mi daha doğrusu? E-tebligat yöntemi varmış ancak emin olamadım.

Hocam tebligat nasıl geldi? Size geldi mi daha doğrusu? E-tebligat yöntemi varmış ancak emin olamadım.
E-devlet üzerinden süreci takip ederken, e-tebligatı ilk orada gördüm. Ardından iki hafta geçmeden eve de tebligat geldi ve haliyle firmaya da ulaştı. Sonra firma kendileri ulaştı durumu böyle böyle anlattı ve ürünü iade istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…