Sinerji bilgisayar rezilliği

İnteLCopat

Megapat
Daha fazla  
25.08.2023 tarihinde yapmış olduğum DeepCool LT720 sıvı soğutmanın fanları kırık geldi. Arayıp talep oluşturdum. Ürünü teslim etmemi inceleme sonrasında aynı ürün ile değişim sağlayacaklarını söylediler. Stokun az oldugunu kalmazsa sorun yaşarım diye belirttim hayır bolca var dediler. Bugün kredi kartıma uygulamadan baktıgımda bir de ne göreyim yaptığım harcama eksi olarak taksidi iade gösteriliyor para iadesi yapmışlar. Bir baktım ürün stokta yok. Beni ne aradılar ne de mail attılar. Bildiğiniz müşteri ile t***k geçiyorlar. Ne kadar rezil dolandırıcı bir firma olduklarını yeniden kanıtlamış oldular. Daha önceden de bir arkadasım ürün almıştı o da sorun yaşadığını dile getirdi. İyi ki de paramı iade etmişler yoksa ürün de göndermez bunlar. Kesinlikle güvenmeyin arkadaşlar 100-200 fazla verin Amazon HB Trendyol kendi satıcısı, İncehesap, vatan, gibi firmalar veya adını saymadıgım sizlerin de sorun yaşamadıgı diğer firmaları tercih edin. Ben bilişim sektöründeyim bunlar gibi markalara eğitim verebilecek seviyedeyim. Buna dayanarak sizlere tavsiye vermiş bulunmaktayım. Sinerji bilgisayarı tercih etmeyin!

Adsız.png

Böyle küçük bir olaydan ağır bir ifade üzerinden konuşmanız yanlış şahsen.
O siteden alışveriş yaptığım bunca zamandır, bir sorun yaşamadım.
Bence sizin sorununuzu bu hafta içerisinde detaylı inceleyip çözerler.
Sakin kalın.

Belki siz kadar bilgili değilim fakat, ben ve çevremdeki bir kaç kişi bu mağazadan alış veriş yaptı ve sorun yaşamadık. Paranızı geri iade de almışsınız aslında dolandırıcı demenizi doğru bulmadım.
Gayet haklı ve yeterli bir cevap olmuş.

Böyle küçük bir olaydan ağır bir ifade üzerinden konuşmanız yanlış şahsen.
O siteden alışveriş yaptığım bunca zamandır, bir sorun yaşamadım.
Bence sizin sorununuzu bu hafta içerisinde detaylı inceleyip çözerler.
Sakin kalın.

Gayet haklı ve yeterli bir cevap olmuş.

Küçük bir olay mı? Pardon da ben de bilgisayar sektöründe ve gıda sektöründeyim. Müşteri ile ne konusuyorsam aynısı gerçekleşiyor. Ürün varsa vardır yoksa yoktur yoksa bile arayıp bilgi verilir. Müşteri ile iletişim kurulur kafaya göre iade veya başka muadil ürün gönderilmez.

Yani hocam çok fazla ürün aldım 2 hazır sistem ve çok fazla parça ne bende ne de çevremde bir sorun olmadı. Para iadesini de yapmışlar. Ben bir sorun göremedim. Sadece haber verselermiş iyi olurmuş o kadar.

Belki siz kadar bilgili değilim fakat, ben ve çevremdeki bir kaç kişi bu mağazadan alışveriş yaptı ve sorun yaşamadık. Paranızı geri iade de almışsınız aslında dolandırıcı demenizi doğru bulmadım.
Zaten bir sorun yaşamadan firmanın iyi olduğu anlaşılmaz. Önemli olan sorun yaşadığında nasıl karşılık verdiğidir. Mesela siz alış veriş yaptığınızda ne gibi sorun yaşadınız ve nasıl yardımcı oldular bunu belirtirsen daha yararlı olur.

Hocam sorun yaşanabilir, kusursuz firma yoktur.
Şanssızlığa konu sahibine denk gelmiş, iadesi yapılmış işte daha ne?
En büyük firmaların bile böyle olumsuz olayları vardır, normal.

Yani hocam çok fazla ürün aldım 2 hazır sistem ve çok fazla parça ne bende ne de çevremde bir sorun olmadı. Para iadesini de yapmışlar. Ben bir sorun göremedim. Sadece haber verselermiş iyi olurmuş o kadar.
Ne yazık ki yasa öyle demiyor dostum. Kullanıcıyı arayıp iade mi/değişim mi demeleri gerek. Kullanıcı değişim hakkını kullanırsa ürünü yenisiyle değiştirmek, yoksa muadilini göndermek zorundalar.

Hocam sorun yaşanabilir, kusursuz firma yoktur.
Şanssızlığa konu sahibine denk gelmiş, iadesi yapılmış işte daha ne?
En büyük firmaların bile böyle olumsuz olayları vardır, normal.

Belki siz kadar bilgili değilim fakat, ben ve çevremdeki birkaç kişi bu mağazadan alışveriş yaptı ve sorun yaşamadık. Paranızı iade de almışsınız aslında dolandırıcı demenizi doğru bulmadım.

Gayet de dolandırıcı. Bir insanın ağzından cıkan söz vardır. Özellikle sordum stok var mı diye bolca var dediler bozuk cıktı dedim ki soğutucu göndermeyim bana 2 adet fan gönderin bu fanları size göndereyim. Veya fiyattan düşüp bana 300-500 ne ise iade yapın. Komple istediler yenisini göndereceğiz dediler. Ben ağızdan cıkana bakarım. ağızdan cıkan uymuyorsa dolandırıcılktır bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı