İnteLCopat
Megapat
Daha fazla
25.08.2023 tarihinde yapmış olduğum DeepCool LT720 sıvı soğutmanın fanları kırık geldi. Arayıp talep oluşturdum. Ürünü teslim etmemi inceleme sonrasında aynı ürün ile değişim sağlayacaklarını söylediler. Stokun az oldugunu kalmazsa sorun yaşarım diye belirttim hayır bolca var dediler. Bugün kredi kartıma uygulamadan baktıgımda bir de ne göreyim yaptığım harcama eksi olarak taksidi iade gösteriliyor para iadesi yapmışlar. Bir baktım ürün stokta yok. Beni ne aradılar ne de mail attılar. Bildiğiniz müşteri ile t***k geçiyorlar. Ne kadar rezil dolandırıcı bir firma olduklarını yeniden kanıtlamış oldular. Daha önceden de bir arkadasım ürün almıştı o da sorun yaşadığını dile getirdi. İyi ki de paramı iade etmişler yoksa ürün de göndermez bunlar. Kesinlikle güvenmeyin arkadaşlar 100-200 fazla verin Amazon HB Trendyol kendi satıcısı, İncehesap, vatan, gibi firmalar veya adını saymadıgım sizlerin de sorun yaşamadıgı diğer firmaları tercih edin. Ben bilişim sektöründeyim bunlar gibi markalara eğitim verebilecek seviyedeyim. Buna dayanarak sizlere tavsiye vermiş bulunmaktayım. Sinerji bilgisayarı tercih etmeyin!