sametta8
Femtopat
Daha fazla
Ben yaklaşık 3 ay önce Sinerji bilgisayardan için RTX 3070 Ti 3 fanlı ekran kartı olan bir sistem satın aldım. Ekran kartım bozuldu ve distribütöre Sinerji Bilgisayar'dan aldığım adres ile gönderdim ve onlar da ekran kartında arıza olduğunu onayladılar fakat distribütör bana aynı ekran kartını temin edemeyeceklerini, Sinerji Bilgisayar'ın farklı bir kart ile değişim yapacağını söyledi. Sinerji Bilgisayar ile görüşmeye geçtiğimde hangi kart ile değişim yapabileceklerini sordum ve sonuç olarak bana PNY marka RTX 4060 Ti çift fanlı bir ekran kartı verebileceklerini söylediler. Benim oynadığım oyunlar daha rekabetçi oyunlar olduğundan dolayı genelde RTX ve DLSS gibi özellikler kullanmıyorum. RTX 3070 Ti ham güç olarak RTX 4060 Ti 8 GB'den iyi bir kart olmasına rağmen bana bu kartı verebileceklerini söylediler. Benim ekran kartımın bozulması ve sizin temin edememeniz benim sorunum değil. En azından eski RTX 3070 Ti kartım kadar performans verebilen bir ekran kartının hakkım olduğunu düşünüyorum!