Sinerji Bilgisayar RTX 3070 Ti'ın değişimini RTX 4060 Ti ile yapıyor

3090 Ti 2022 ilkbaharında çıktı piyasaya 4090'dan 6 ay önce, birazcık mantığını çalıştıran tahmin ederdi neyin ne olacağını. Dikkat edersen 2020'de çıkan 3090'ı katmıyorum buraya.

RTX 5000 serisi 2024 Ekim ayında çıkacak deseler seneye yaza sıfır RTX 4090 alır mısın?

Almam tabii ki. RTX 4090 alan da şimdi RTX 5090'ı sakızı ile alır. He beklerse akıllılık eder. Beklemez ise parası gider.

5000 serisi çıkınca 4000 serisi evlatlık olacak herhalde.

Benim gönlüm olmamasından yana. En azından içindeki teknolojileri kullandıktan sonra yeni bir sürüm getirebilirler. DLSS 3.5 gibi.

Almam tabii ki. RTX 4090 alan da şimdi RTX 5090'ı sakızı ile alır. He beklerse akıllılık eder. Beklemez ise parası gider.

Benim gönlüm olmamasından yana. En azından içindeki teknolojileri kullandıktan sonra yeni bir sürüm getirebilirler. DLSS 3.5 gibi.

5000 serisinden iyi para vurur yine bir şey düşünmüştür.

O sakızı ile alacak adamlar 2020'de çıktığı gibi 3090'ını alır, 3090 Ti için tatava yapmazdı. Mining ne zaman çöküşe geçti, NVIDIA bunu reklamlarla piyasaya çıkarıp resmen "iteledi".

Yurtdışında bile ikinci elde $500'a alıyorlar bu kartı yani düşünsene 1,5 senede 4-5 kat değer kaybeden bir ekran kartı. Tarihte görülmemiş olay.

Tekel kaldığı sürece hiçbir şey yapmazlar, RTX50 serisi çıkınca 40 serisine yeni özellik geleceğini sanmıyorum.
30 serisinde olduğu gibi.

Konu başka bir yere gidiyor ama 50 serisinde çok büyük bir sıçrama yaşanacak deniyor 3 kat kadar. Silikon yerine sentetik elmas kullanılacak imiş. Bu videoda 14.30 dan itibaren anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı