Sinerji Bilgisayar'a Güvenmeyin

1-Bir ürünün bozuk olup olmadığını anlamak için o ürünü derinlemesine bilmeniz gerekir. Bu yüzden bir ürünün bozuk olup olmadığını Sinerji Bilgisayar tespit etmez, (Alırken de bunu bilemez.) aldığınız şirket (örneğin Asus) tespit eder. Bu yüzden sizin anakartınızda bir sorun varsa bunun analizini yapacak ve onaracak şirket Asus'tur. Herhangi bir yerden alsanız da aynı işlemler yapılırdı.

2- Siz sıfır ürün aldığınızda ürünün kutusunu ilk kez siz açarsınız, bozuksa bu size satanın değil yapımcının suçudur. Herhangi bir yerden alsanız da, bu kural geçerlidir.

3-FPS düşüşünün binbir sebebi olabilir, bu sebeplerin bini yazılımsal sorunlardır.

Şikayet için değil, çözüm için doğru yerdesiniz. Sistem bilgilerinizi ve sorunu ayrıntılı olarak içeren bir konu açın, ya da önceden varolan konuyu öne çıkarın.

Eğer sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorsanız, aldığınız yer belli. Zaten göndermeni istemişler. Sistemi gönderin, sorunu açıkca ve ayrıntılı olarak belirtin. Sistemi testlerden geçirmelerini istediğini belirt.

Not: Burada Sinerji'nin tek hatası, size sistemi yollarken farklı ekran kartı markasıyla göndermiş olmasıdır.
Bir şeyler yazmadan önce ilkten okumanızı öneririm. Çünkü neleri denediğimi, test ettiğimi adamlara belirttim, bu forumda konusunu da açmıştım, yazılımsal bir hata söz konusu olamaz. ''Sıfır'' bir ürün aldığımda yapımcının suçu olabilir ama bu ''sıfır'' ürünlerin çoğunda bir aksaklık çıkıyorsa, burada bir düşünmek gerekir. Ben çözüm için de konu açtım oraya yazsaydınız burada bana nasıl davranmam gerektiğini belirteceğinize. Ayrıca gayet de şikayet de edip, milletin bir şeyler almadan önce düşünmesini sağlayabilirim. Sinerji Bilgisayar güvenilir mi diye elli tane konu var. Bu konu da onun cevabı. Bilmiyorum Sinerji'yle bir bağlatın var mı ama yazdıklarımı okumadığın çok belli. Sana ufak bir kıyak geçip yazayım. ''Arızalı parçayı öğrenip gönderin''. He bi de son kısımda yazdığım, insana kesinlikle büyük güven sağlayan, distribütör göndermeyin bize gönderin diye tutturmalarını okuyun yeter zaten.

Daha önce açtığım konu: Zotac GTX 1080 Extreme Anlık Takılma Sorunu

Ben de sistemimi Sinerji'den topladım. 6 ayı geçti ve sorunsuz kullanıyorum. Ama kusursuz firma yoktur. İllaki olacaktır böyle şeyler. Sadece size denk gelmesi kötü olmuş.

Yani parçalar bozulabilir. Yazilimsal problemler çikartabilir ama hiçbir sekilde musteriye o sekilde dönüs yapilamaz. Kinadim sinerjiyi.

Geçmiş olsun. Çok özensiz davranmışlar bence, yanlış markalı ekran kartı göndermek ne demek bir kere, zaten sadece bilgisayar üzerine satış yapıyorlar onu da doğru gönder artık.

Bence genel olarak Türkiye'de internetten satılan teknolojik ürünlerin sıfır ve problemsiz olması Allah'a ve satıcının vicdanına kalmış. Yani ben hepsiburada'dan aldım ekran kartını ve birkaç şeyi, çok güvendiğim için mi hayır, fiyatı uygundu ve görece işte sinerji olsun teknobiyotik olsun bunlara oranla daha tanınmış olduğu için. Ürünler pek ala bozuk çıkabilirdi, ki ekran kartını gönderirken çok sıkıntı çıkardılar bana. Şans işi tamamen, çünkü kendileri de bilmiyorlar sattıkları ürünün durumunu. Bazen de kullanılıp iade edilen ürünü bilerek tekrar yolluyorlar. Bunlar karşılaştığımız şeyler. Elbet birilerine denk geliyor sıkıntılı ürün, satıcı kim olursa olsun. Önemli olan bunu nasıl telafi ettikleri işte. Mesela sizin probleminizi ikiletmeden sizin istediğiniz şekilde çözmüş olsalardı ve siz de bunu paylaşmış olsaydınız imajları ne kadar farklı olacaktı. Şimdi alacağı olan da vazgeçer bunu okuyunca.

Geçmiş olsun. Çok özensiz davranmışlar bence, yanlış markalı ekran kartı göndermek ne demek bir kere, zaten sadece bilgisayar üzerine satış yapıyorlar onu da doğru gönder artık.

Bence genel olarak Türkiye'de internetten satılan teknolojik ürünlerin sıfır ve problemsiz olması Allah'a ve satıcının vicdanına kalmış. Yani ben hepsiburada'dan aldım ekran kartını ve birkaç şeyi, çok güvendiğim için mi hayır, fiyatı uygundu ve görece işte sinerji olsun teknobiyotik olsun bunlara oranla daha tanınmış olduğu için. Ürünler pek ala bozuk çıkabilirdi, ki ekran kartını gönderirken çok sıkıntı çıkardılar bana. Şans işi tamamen, çünkü kendileri de bilmiyorlar sattıkları ürünün durumunu. Bazen de kullanılıp iade edilen ürünü bilerek tekrar yolluyorlar. Bunlar karşılaştığımız şeyler. Elbet birilerine denk geliyor sıkıntılı ürün, satıcı kim olursa olsun. Önemli olan bunu nasıl telafi ettikleri işte. Mesela sizin probleminizi ikiletmeden sizin istediğiniz şekilde çözmüş olsalardı ve siz de bunu paylaşmış olsaydınız imajları ne kadar farklı olacaktı. Şimdi alacağı olan da vazgeçer bunu okuyunca.
Ben 4. Levent taraflarında oturuyorum, Sinerji Üsküdar'da. Kasayı götüreceğim için mecburen taksi tutacağım... Vereceğim parayı göze almama rağmen, bana 15 dakika ayıramayıp, sorunu bulup gelin diyorlarsa yani ayıptır. Tek yapmaları gereken başka bir tane ekran kartı takmak (gtx 1080 olması şart bile değil) ve 10-15 dakika bir oyun açarak orada denemem. Aynı sıkıntıyı yapmıyorsa, ekran kartından demektir. Yapıyorsa demek ki ekran kartından değil... PSU'yu da aynı şekilde deneyebiliriz... Yani maksimum yarım saat sürsün hadi. Yani böyle görece ufak firmaların müşterilerinin halinden anlaması, onlarla samimi olması gerekirken yapılan ayıptır. Neyse artık konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Distribütör'e göndereceğim direkt parçaları.

Başka bi yetkiliyle konuşmayı denedikten sonra baktınız ilgilenmiyorlar süphelendiğiniz bütün parçaları kendiniz garantiye gönderin. Bütün kargolar karşı ödemeli oluyor genelde. Üstelik zamandan kazanırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı