Sinerji Eien Ryzen 5 5500 RTX3050 Sistem Alınır mı?

Forumdada herkes AMD ekran karti hastasi o sistem alinmaz bu sistem alinmaz hey gidi hey. Sorsan herkes AMD ekran karti kullaniyor dersin halbuki % 80'i NVIDIA kullaniyordur hastayim su foruma ya.

Dostum AMD hastasi degiliz sen bilgisizsin RTX 3050 kartinin ne kadar kotu oldugunu anlamayacak fiyatina degmeyen bir kart oldugunu bilmiyorsun RX 6600 daha dusuk fiyata 4 5 kat performans veriyorken neden 3050 alsin adam 3060 ve ustu NVIDIA kartlar zaten AMD'yi yer bitirir fakat is fiyat performans olunca farkli oluyor her şey.

Dostum AMD hastasi degiliz sen bilgisizsin RTX 3050 kartinin ne kadar kotu oldugunu anlamayacak fiyatina degmeyen bir kart oldugunu bilmiyorsun RX 6600 daha dusuk fiyata 4 5 kat performans veriyorken neden 3050 alsin adam 3060 ve ustu NVIDIA kartlar zaten AMD'yi yer bitirir fakat is fiyat performans olunca farkli oluyor her şey.
4-5 kat daha fazla performans vermiyor. Kalanına katılıyorum.

@Lusyz saf gucte %30 fark var. Yil 2023 donanimlar artik saf gucle degil yazilim ile de One cikiyor yazilimdan kastim WattMan falan degil oraya zaten girmeyeceğim bile sundugu yazilimsal teknolojiler. Neyse kardesim boş ver dedigin dogru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı