Sinerji kutusu açılan fareyi iade almıyor

Çoğu yer kabul etmez açılan ürünü heleki mouse gibi ürünler. Araştırıp almanız gerekiyordu.

Evet haklısınız kimse başkasının düzenli temas ettiği bir şeyi kullanmak istemez. Ancak herkesin el yapısı farklı. Sana güzel gelir mouse ben 1 saat kullanırım elim ağrır.

Evet haklısınız kimse başkasının düzenli temas ettiği bir şeyi kullanmak istemez. Ancak herkesin el yapısı farklı. Sana güzel gelir mouse ben 1 saat kullanırım elim ağrır.

Bunun için almadan önce bir mağazada dene sonra al.

Aynen deneyip almak veya en azından YouTube üzerinden iyice bakmak gerek. Hele bu yasa değişirse iyice sıkıntı.

benim anlatmak istediğim şey yasada bir kusuru yoksa ürünün iade edebileceğim söyleniyor fakat sitede farklı yazıyor iade şansım olabilirmi onu soruyorum birde thh ye şikayet açan birisi varsa süreci anlatabilirmi

benim anlatmak istediğim şey yasada bir kusuru yoksa ürünün iade edebileceğim söyleniyor fakat sitede farklı yazıyor iade şansım olabilirmi onu soruyorum birde thh ye şikayet açan birisi varsa süreci anlatabilirmi
Her markanın iade politikası farklıdır. Üstündeki o yuvarlak ambalaj açılırsa iade kabul edilmez diyorsa öyledir. THH ye başvurmanız olumsuz sonuçlanır bence.

Selam geçen hafta çarşamba günü Sinerji bilgisayardan glorius marka fare aldım. Perşembe günü elime ulaştı kutusunu açıp farenin eline oturup oturmadığını kontrol ettim. Elime oturmadı ve malzeme kalitesini sevmedim. İade için sitede kutunun açılmamış olması lazım falan saçma sapan şeyler var. Kutuyu açmadan nasıl anlacaksam artık. İade formunu doldurdum bana iade yapamayacaklarını söylüyorlar. Ne yapmalıyım? Elimde fatura falan her şey var.
Keşke sinerjiden almasaydın. Ben N11'den aldım fare. Kutusunu açmama rağmen mecburen iade aldılar. Çünkü aracı N11. Sen direk mağazadan alınca tabi iade almazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı