Sinerji Olympia nasıldır?

Sayee24

Femtopat
Katılım
1 Kasım 2021
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

İki adet bilgisayar sistemi arasında kararsız kalmıştım birisi GTX 1650 pho diğeri ise 1650 Super ve AMD 1600 AF olarak. Valorant, CS:GO, LoL gibi oyunları oynayacağım, belki Twitch veya Nonolive gibi platformda yayın yapabilirim. Başka öneriniz var ise ortalama 7 bin TL ile 8.500 TL arası önerinizi alırım.
 
Eski serilerde dual bile kötüydü ama sonradan düzelttiler. Eğer inceleme bulabilirsen daha iyi olur. Ama bence şu ekran kartı yokluğunda ısıya o kadar takılmamak lazım. 1650'yi her türlü tokatlar.
 
Eski serilerde Dual bile kötüydü ama sonradan düzelttiler. Eğer inceleme bulabilirsen daha iyi olur. Ama bence şu ekran kartı yokluğunda ısıya o kadar takılmamak lazım. 1650'yi her türlü tokatlar.

GTX 1650 yanına koyabileceğim bir. İşlemci önerin var mı AMD ve Intel ikisinden de.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı