Sinerji RTX 3060 vs RX 6700 XT sistem

Cahil falan mısın kardeşim sen? Canlı canlı sana kartımın sıcaklık değerlerini mi göstereyim inanman için? Elinin altında internet var ama kullanmaya dair hiçbir fikrin yok. Burada insanları yanlış yönlendirip fikirlerini değiştirmeye çalışma.

Ya kardeşim 6700XT kullanıyorum bundan önce 6600 sonrasında 6600XT kullandım 1 tane sorun yaşamadım kullanmadan artık sallamayı bırakın yalvarıyorum tamam önceden kötüydü hala sorunları da olabilir teknoloji şans işi her konuda söylüyorum tekrar söyleyeyim gidin aratın 3060 da mı daha çok sorun yaşayan var RX serisinde mi yaşayan var Technopat'ın yarısı 3060 şikayet konusuyla dolu o zaman NVIDIA çöp mü diyicez şimdi? İnsanları yanlış bilinçlendiripte 6700XT varken 3060 sistem aldırmak nedir nasıl bir kafa yapısıdır nasıl bir fanboyluk.

Cahil falan mısın kardeşim sen? Canlı canlı sana kartımın sıcaklık değerlerini mi göstereyim inanman için? Elinin altında internet var ama kullanmaya dair hiçbir fikrin yok. Burada insanları yanlış yönlendirip fikirlerini değiştirmeye çalışma.
Sen kimsin arkadaşım ?Konuşurken haddini çapını bil.Sana sorun yaşayan insanlar var diyorum,sen hala ben diyorsun.Sen kimsin,banane sen yaşamadıysan.Bu yaşanmayacağı anlamına mı geliyor ? Ben kimseyede şunu bunu alın demiyorum,onuda söyleyeyim..Kartların kapasiteleri belli,sorunları belli.Kendi kararını verir buna göre..

Benim 6900XT ve R9 5900X niye ısınmıyor onu anlamadım. Maksimum fan hızını %50'ye çektim ekran kartım asla 70 dereceyi geçmiyor. Kasan kötüdür.

1080P'de 3060 Ti'ın avantajını söyler misin bana? Ray Tracing mi açacak (açamaz), DLSS mi açacak (720p internal rendering) görüntü çok bulanıklaşır. Oyun oynarken arkada render mı alacak, daha iyi render performansı diyeceksin çünkü.
FHD ise raster performansı çok daha önemli. 3060 fiyatın 6700XT sistem var gelmiş boş konuşuyosun fanboy y

Benim 6900XT ve R9 5900X niye ısınmıyor onu anlamadım. Maksimum fan hızını %50'ye çektim ekran kartım asla 70 dereceyi geçmiyor. Kasan kötüdür.

1080P'de 3060 Ti'ın avantajını söyler misin bana? Ray Tracing mi açacak (açamaz), DLSS mi açacak (720p internal rendering) görüntü çok bulanıklaşır. Oyun oynarken arkada render mı alacak, daha iyi render performansı diyeceksin çünkü.
FHD ise raster performansı çok daha önemli. 3060 fiyatın 6700XT sistem var gelmiş boş konuşuyosun fanboy ya.

Hocam kasaya 5 k verdim bahane arama artık kötü AMD.

AMD pişmanlıktır sorunlu bir kere NVIDIA kusursuz.

Kanka 6700XT asla ve asla 3060 Ti'ye yetişemez. Her şey FPS değil.

Ya şu forumda ne zaman AMD ile alakalı bir konu açılsa hemen sizin gibi ucubeler geliyor hayatında kaç kere AMD kart kullandında burada akıl veriyorsun millete git bir 6000 7000 serisi al sonra konuş.

Ya şu forumda ne zaman AMD ile alakalı bir konu açılsa hemen sizin gibi ucubeler geliyor hayatında kaç kere AMD kart kullandında burada akıl veriyorsun millete git bir 6000 7000 serisi al sonra konuş.

Merhaba konuşma üslubunu düzelt önce şu anda sana 6900 ile yazıyorum yarın sana kasanın Ve özelliklerinin fotosumu atarım.

Merhaba konuşma üslubunu düzelt önce şu anda sana 6900 ile yazıyorum yarın sana kasanın Ve özelliklerinin fotosumu atarım.
Hocam bence sorun genel olarak kasanız, fana akışınız falan olabilir. Çünkü ciddi diyorum bu forumda ilk defa birinin 6900xt'ye ısınıyor dediğini duydum. Benim kartım çok base bir model ve hotspot %50 fan ile 70dereceyi görmüyor.

Hocam bence sorun genel olarak kasanız, fana akışınız falan olabilir. Çünkü ciddi diyorum bu forumda ilk defa birinin 6900xt'ye ısınıyor dediğini duydum. Benim kartım çok base bir model ve hotspot %50 fan ile 70dereceyi görmüyor.
Hocam kendim de Sapphire Nitro+ 6700XT kullanıyorum ve şimdiye kadar fanlar %50-70 kullanımdayken sıcaklıkların oyunlarda 55-60 dereceleri geçtiğini hiç görmedim. İki arkadaş buraya çıkıntılık yapmaya gelmişler çok açık bu, bizler de burada kendimizi yoruyoruz bunlara cevap vererek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı