Sinerji RTX 3060 vs RX 6700 XT sistem

Bizim türklerin bir huyu var haklı olana değil sevdiklerine giderler. Şimdide gelmişler burada RX 6700 XT gibi bir kartı RTX 3060 ile karşılaştırıyorlar. Fanboyluğun kralının kralı.

Bizim türklerin bir huyu var haklı olana değil sevdiklerine giderler. Şimdide gelmişler burada RX 6700 XT gibi bir kartı RTX 3060 ile karşılaştırıyorlar. Fanboyluğun kralının kralı.

Bunlara artık cevap vermeyeceksin ben yoruldum sinirlerim de dayanmıyor açıkçası ama cevap vermesen insanlar yanlış bilincleniyor hayatında 1050 üstü kart kullanmamış çocuklar WattMan falan filan ne okuduysa onu sallıyor. Bunlara biri açıp dese ki AMD en iyisi oldu öne geçti neden diye bakmadan yarın gelir konuda AMD över en iyisi AMD diye neden diye sorunca cevap vermez konuya.

6700XT tabii ki.

Yazılanlara göre driverlar sorunluymuş sözde ama "sorunlu" olan bu driverlar ne hikmetse OC+UV+ VRAM OC yapmama benim sistemde sıkıntı çıkarmıyor, başkasının sistemde hata veriyor. E o zaman sorarlar adama, bu driverlar madem sorunlu, niye birinde sorun çıkarıp diğerinde çıkarmıyor? Driver aynı driver. Hiç gelip sen sorun yaşamadın diye başkası da mı yaşamayacak da demeyin, yazılım tabanlı bir sorun varsa benim de yaşamam lazım çünkü bunu. WattMan ile alakalı iki üç konuya girin, ya donanım (özellikle de PSU) değiştirerek çözülmüş ya da AMD Software içerisinden iki üç ince ayar çekilerek. Yazılımsal ya, ne hikmetse çözümleri bu şekilde oluyor, çok tuhaf.

Son olarak, 6700XT ve 3060 kıyasına sırf marka sebebiyle 3060 diyen insanın PC ve PC bileşenleri konusunda hiçbir görüşünü dikkate almam. Hadi 3060Ti olsa yine birbirlerine göre artıları eksileri var da şu kartı 3060'la kıyaslayan insan 3050'yi de RX 6600'le kıyaslıyordur.

3060Ti-3070-3070Ti gibi kartları alıp da "kimse bu kartları ultrada oynamak için almıyor" demek. Hmm. Ne diye alınıyor bu kartlar peki? Bu kartlara bu kadar para verip oyunu yüksek/ultra ayarda oynamayı istemek dahi fazla geliyor herhalde. VRAM yüzünden ayar kısmak zorunda kalmayı bile savunur hale gelmek de ilginç. 4060-4060Ti 8 GB VRAM ile gelirse yine aynı savunmayı yaparsınız, "1080p low kartları bunlar aslında yahu" dersiniz.
Yahu sanane,adamın keyfinin kahyası mısın ? Evet 8 gb vram kullanan adam her oyunu ultra, rtx of ,yüksek fps oynayacamayacağını bilerek alıyor,amd de daha iyi seçenekler olmasına rağmen.Neden acaba amd gibi ! bir cevherimiz varken.Amd kartlar sıkıntı çıkarmaya müsait ve böyle giderse olmaya devam edecek.İnsanların parasıyla rezil olmamak için yaptığı şeyler bunlar.Sizin burda sabah akşam bağırmanızda gerçeği değiştirmeyecek..

Son düzenleme:
Yahu sana ne, adamın keyfinin kahyası mısın? Evet 8 GB VRAM kullanan adam her oyunu Ultra, RTX of, yüksek FPS oynayacamayacağını bilerek alıyor, AMD de daha iyi seçenekler olmasına rağmen. Neden acaba AMD gibi! Bir cevherimiz varken. AMD kartlar sıkıntı çıkarmaya müsait ve böyle giderse olmaya devam edecek. İnsanların parasıyla rezil olmamak için yaptığı şeyler bunlar. Sizin burada sabah akşam bağırmanızda gerçeği değiştirmeyecek.

Dostum kim ne alirsa alsın ona kimse karışmıyor kullanmadan etmeden oradan buradan okuyup sürekli aynı şeyleri duymaktan sıkıldık AMD size göre sorunludur önceden kullanmissindir ağzın yanmistir şans vermek istememissindir ama 5000 serisi ve 400 500 serisinde kullanip milattan önceki kartların sorunlarını okuyup yıllardır aynı şeyi konuşmanın mantığı yok AMD atağa kalktı 6000 serisiyle iyi işler başardı bunu göremeyen kördür görmek istemeyen de yermeyi bırakıp sevmiyorum deyip ama güç olarak 3060'a 6700XT'yi kıyaslayıp insanlarını yanlış yonlendirmesin isteğimiz bu bizim elimize bir şey geçmiyor insanlar su dönemde zar zor bir şeyler alırken almışken doğrusunu alsınlar sana göre 3060 doğrudur ama AMD sorunlu oluyor bitiyor bir işe yaramaz deyip yönlendirme yapmak doğru değil.

Yahu sanane,adamın keyfinin kahyası mısın ? Evet 8 gb vram kullanan adam her oyunu ultra, rtx of ,yüksek fps oynayacamayacağını bilerek alıyor,amd de daha iyi seçenekler olmasına rağmen.Neden acaba amd gibi ! bir cevherimiz varken.Amd kartlar sıkıntı çıkarmaya müsait ve böyle giderse olmaya devam edecek.İnsanların parasıyla rezil olmamak için yaptığı şeyler bunlar.Sizin burda sabah akşam bağırmanızda gerçeği değiştirmeyecek..
Kendinizi kandırırsınız ancak böyle, parayla rezil olmakmış. Asıl verilen parayla rezil olmak, normalde 1440p high-ultra oynatacak bir kartın 8 GB VRAM'i yüzünden 1080p ultra ayarları açamaması olmasın sakın? Orta-üst seviye kart alıp VRAM yüzünden ultra ayar bile açamayan adam kartına hem benden daha fazla para ödüyor, hem ben 1440p'de oynarken, o, ''acaba 1080p'de VRAM yeter mi'' diye düşünmek zorunda kalıyor. Madem ölçütleriniz bu kadar düşük, gidip alın bir 1650S, oynarsınız low ayarlarda oyunlarınızı. Şunu dahi açıklamak zorunda kalıyorum, ne kadar komik gerçekten ya.

Gelip de 3060Ti-3070-3070Ti gibi 8 GB VRAM'li kartlara ''bunları alan ultra ayarlarda oynamak için almıyor'' diyen bir insanla daha fazla tartışmam, iyi sosyaller.

Kendinizi kandırırsınız ancak böyle, parayla rezil olmakmış. Asıl verilen parayla rezil olmak, normalde 1440p high-ultra oynatacak bir kartın 8 GB VRAM'i yüzünden 1080p ultra ayarları açamaması olmasın sakın? Orta-üst seviye kart alıp VRAM yüzünden ultra ayar bile açamayan adam kartına hem benden daha fazla para ödüyor, hem ben 1440p'de oynarken, o, ''acaba 1080p'de VRAM yeter mi'' diye düşünmek zorunda kalıyor. Madem ölçütleriniz bu kadar düşük, gidip alın bir 1650S, oynarsınız low ayarlarda oyunlarınızı. Şunu dahi açıklamak zorunda kalıyorum, ne kadar komik gerçekten ya.

Gelip de 3060Ti-3070-3070Ti gibi 8 GB VRAM'li kartlara ''bunları alan ultra ayarlarda oynamak için almıyor'' diyen bir insanla daha fazla tartışmam, iyi sosyaller.
İşte bende onu diyorum neden acaba ? Ona rağmen adam konu açma gereği duyuyor,sen hala boş boş konuşuyorsun..Ayrıca 3060 hiçbir zaman 2k ultra kartı olarak pazarlanmadı, o senin palavran..Konuyu açan arkadaş bunların farkında emin ol,ama yinede sorma ihtiyacı duyuyor..Ayrıca 3060 ve yukarısı her kart,1080p de her oyunu ultra rahat oynar,sallama desteksiz.Hogwarts legacy çöpüyle gelme bana.

Son düzenleme:
İşte bende onu diyorum neden acaba ? Ona rağmen adam konu açma gereği duyuyor,sen hala boş boş konuşuyorsun..Ayrıca 3060 hiçbir zaman 2k ultra kartı olarak pazarlanmadı, o senin palavran..Konuyu açan arkadaş bunların farkında emin ol,ama yinede sorma ihtiyacı duyuyor..Ayrıca 3060 ve yukarısı her kart,1080p de her oyunu ultra rahat oynar,sallama desteksiz.Hogwarts legacy çöpüyle gelme bana.
Kimsenin bir şeye sallama niyeti yok, 3 tane kartına gidip 8 GB koyduysa eleştireceğiz ve kullanıcılara alma diyeceğiz tabi. 6700 XT vs 3060 tartışması döndürüyorsunuz hala bu kart RT'de bile 3060'dan üstündür. Ayrıca arkadaş sana 3060 Ti demiş, 3060 değil.

3060'a 12 GB, diğer üst kartlara 8 GB nasıl koydular bunları düşünün önce sonra fanboyluk yapın.

Bunlara artık cevap vermeyeceksin ben yoruldum sinirlerim de dayanmıyor açıkçası ama cevap vermesen insanlar yanlış bilincleniyor hayatında 1050 üstü kart kullanmamış çocuklar WattMan falan filan ne okuduysa onu sallıyor. Bunlara biri açıp dese ki AMD en iyisi oldu öne geçti neden diye bakmadan yarın gelir konuda AMD över en iyisi AMD diye neden diye sorunca cevap vermez konuya.

Vala bende bıktım hocam bir arakdaş vardı bütçesi yok RTX 3050 alacağım diyordu sıfır ben dedim yok bütçen yoksa RX6600 al dedim sonra yok AMD almam b*k gibi RX550 kullanıyorum ben dedi ee RX550 kullanıp da AMD kötülemek ne alaka işte çözemesin bunları.

Özellikle de PSU) değiştirerek çözülmüş.

Watmanın en büyük sebebi PSU dur bizzat kendim deneyimledim RX570 ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı